bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн тренінг «Діяльність НГО: як не загубитися в звітності»
20.10.2020

Шановні колеги, Програма ООН із відновлення та розбудови миру та Громадська спілка «Громадські ініціативи України»  запрошують  до участі в онлайн тренінгу «Діяльність НГО: як не загубитися в звітності». Тренінг буде проводитись  онлайн на платформі ZOOM 10 - 23-25 жовтня 2020 року.

В день проходитиме  два 2-годинних тренінгових онлайн-блоки, 2 години – вечірні онлайн-зустрічі (1 година  – з експертом/експерткою; 1 година – вечірня сесія з тренерами після завершення тренінгу для обговорення в неформальній обстановці тематичних питань, що збираються на «дошці питань» під час тренінгу)  та блок домашнього завдання, який учасники готують самостійно на гугл-диску, а тренери перевіряють, коментують та на наступний день розглядають під час онлайн-блоку.

Дата і час початку навчання:  23 жовтня 10:00 

Для участі у навчанні   потрібно  до 22 жовтня  2020 року заповнити  форму, що знаходиться за посиланням http://bit.do/fKnV7

Чекаємо на зустріч з вами онлайн!         

У разі виникнення будь яких питань, будь ласка, звертайтесь до Руслани Стасюк, менеджерки Громадської спілки «Громадські ініціативи України» 

[email protected] (067) 502 2914, (050) 140 5316.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.