bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мотиваційна зустріч «День, коли все пішло не так»
11.10.2020

Якщо ви організовуєте події, то у вас точно траплявся такий день. Той самий день, коли зранку перед фестивалем пішов дощ, коли проектор перед кінопоказом зламався, або спікери відмовилися за півгодини до лекції.

На Школі для культурних менеджерів з малих міст та ОТГ ми два тижні вчили учасників як робити все правильно і ділилися успішними кейсами. А тепер ми обговоримо факапи, помилки і як робити не варто. І найголовніше, що робити, якщо це страшне сталось. Говоритимемо про типові проблеми в розрізі тем, з яких пройшли наші Школи: проєктний менеджмент, комунікаційна стратегія та інформаційна (цифрова) безпека.

Хто про це буде розповідати?
Наші тренери та експерти. Учасники Школи також зможуть поділитися своїми історіями, отримати зворотній зв’язок і розповісти, як вони самі впорались з кризовою ситуацією.

Ми вважаємо, що в помилках і невдачах криється велика зона росту, тому запрошуємо долучитися. Пишіть свої питання в коментарі до трансляції.

Коли: 13 жовтня о 11:00
Де: прямий ефір у Фейсбук на сторінці «Організаційна спроможність культурних інституцій»

https://www.facebook.com/culturecapacity/ 

Проєкт «Школа тренерів організаційної спроможності для культурних інституцій малих міст» реалізовується ХМГО «Центр Розвитку Громад» за підтримки, яку надав Український культурний фонд.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.