bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн тренінг “Гендерно орієнтоване інформування під час виборів”
09.10.2020

Під час тренінгу, який відбудеться 20-21 жовтня 2020 з 10 до 13 години,  передбачено презентацію провідного досвіду та рекомендацій, практичні вправи, розбір кейсів та обговорення дискусійних запитань.

Учасники та учасниці отримають сертифікати про успішне проходження курсу та індивідуальні бокси з матеріалами і корисною продукцією.

Захід відбудеться онлайн з використанням платформи ZOOM. Для участі у заході необхідно заповнити реєстраційну форму до 15 жовтня 2020 року за посиланням https://forms.gle/aQnajPsRv5uWAnvc9 

Усі зареєстровані учасники отримають посилання на захід та додаткові матеріали напередодні.

Тренерка: Юлія Гончар, національна консультанка ООН Жінки.

Запрошені спікерки:

  1. Марина Ріджич – телеведуча, журналістка та експертка із комунікацій, має понад десятирічній досвід у журналістиці, інтерв’ю, розробці медіа-стратегій, просування в соціальних мережах, кризових комунікаціях, розвитку потенціалу та оцінці для НУО та приватних агенцій. Має у своєму резюме 2000+ телевізійних шоу, інтерв’ю, прямих репортажів та документальних фільмів. На даний момент Марина є телеведучою в Aljazeera Balkans, де її репортажі зосереджені на питаннях політики. Вона має ступінь магістра факультету політології у Сараєво, де аналізувала націоналістичну пропаганду політичних партій у Боснії та Герцеговині.

  2. Міла Мораліч – досвідчена журналістка, яка займається питаннями зовнішньої політики та міжнародних справ. Сьогодні Мораліч працює репортеркою на телебаченні N1, філії CNN. До цього вона була виконавчою редакторкою у Media Servis, хорватському національному агентстві радіо новин. Маючи понад 10 років досвіду, вона вела трансляції та круглі столи та викладала класи з широкого кола предметів, включаючи демократію та верховенство права, голосування та вибори, права меншин та плюралізм. Мораліч має ступінь магістра порівняльної політології Загребського університету, і наразі бере участь у програмі обміну Фулбрайт як стипендіатка Г’юберта Гамфрі в Школі журналістики ім. Уолтера Кронкіта Арізонського державного університету, м. Фенікс (Арізона, США).

  3. Єлизавета Кузьменко – медіа експертка, консультантка та тренерка з питань, різноманітності, інклюзії та гендерної рівності для НУО та медіа; засновница НУО “Асоціація “Жінки в медіа”, членкиня Комісії з журналістської етики України. 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.