bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на програму «Молодь змінить Україну»
03.10.2020

«Молодь змінить Україну» – програма Фонду родини Богдана Гаврилишина, заснована всесвітньо відомим економістом та візіонером Богданом Гаврилишиним у 2012 році та, станом на сьогодні, має понад 850 випускників та випускниць. Вони є депутатами та депутатками різних рівнів; працюють у Верховній Раді, міністерствах, інших державних установах на національному та місцевому рівнях, у міських радах та державних адміністраціях; керують соціальними проєктами та є громадськими активістами чи розвивають власний бізнес.

Ціллю програми є підтримка активних, етичних, патріотичних молодих українських професіоналів, які складають критичну масу молоді, яка здійснить трансформацію України в ефективну демократичну країну.

ДЛЯ КОГО ПРОГРАМА:

Для відповідальної молоді, яка пов’язує своє майбутнє з Україною, прагне позитивних змін для країни і потребує знань та досвіду для реалізації ідей, що змінюють життя.

УЧАСНИКАМИ ТА УЧАСНИЦЯМИ ПРОГРАМИ МОЖУТЬ СТАТИ:

  •  патріотична молодь віком 20-35 років
  •  громадські активісти
  • представники місцевих органів влади та самоврядування, соціально-відповідального бізнесу та медіа
  • молоді люди з 9 областей України, активні в житті громади свого населеного пункту та готові взяти відповідальність за його подальший розвиток

ДЕ ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ:

Локальні школи у 2020 році відбуваються ОНЛАЙН для учасників та учасниць з 9 областей: Львівська, Рівненська, Закарпатська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська, Сумська, Херсонська, Луганська.

У 2020 РОЦІ ПРОГРАМА СКЛАДАТИМЕТЬСЯ З НАСТУПНИХ ЕТАПІВ:

I етап (жовтень-листопад 2020) – онлайн-школи локального розвитку.

Учасники програми отримують знання у двох спрямуваннях: змінотворчість національного і місцевого рівнів та проєктний менеджмент. Серед тем вивчення будуть: ефективне державне та місцеве управління, соціальний бізнес, креативні індустрії, ребрендинг міста/громади, секрети успішного публічного виступу та інші теми.

Спікерами шкіл є запрошені експерти та експертки національного рівня, регіональні експерти / лідери думок, ментори асоціації «Молодь змінить Україну».

Інтенсивне онлайн-навчання у вигляді лекцій за програмою відбуватиметься онлайн двічі на тиждень упродовж 6 навчальних тижнів (понеділок та четвер 19:00 – 20:30). Також паралельно з лекторієм відбуватиметься самостійна робота учасників та учасниць з опрацювання онлайн-курсу з проєктного менеджменту та робота з унікальним чат-ботом з проєктного менеджменту в Telegram.

Таким чином інтенсивне онлайн-навчання поєднує лекторій, практичні кейси та індивідуальну роботу над проєктами, створене таким чином, щоб допомогти учасникам підготувати та негайно втілити власні проєкти місцевого розвитку, базуючись на отриманому масиві сучасних актуальних знань.

Перший тематичний модуль для всіх учасників та учасниць відбудеться 19 жовтня.

Навчання завершується онлайн-захистом проєктів місцевого розвитку 30 листопада.

II етап (грудень-лютий 2021)

зосереджений на реалізації проєктів місцевого розвитку, які були розроблені учасниками та учасницями з застосуванням знань, отриманих на навчальних модулях. Учасники та учасниці звітують про втілення проєктів у лютому, а менеджери програми визначають найуспішніші з них, які відповідають вимогам Фонду та отримають підтримку у вигляді малих грантів або навчальних поїздок до 1 з 6 країн Європи.

III етап (квітень-червень 2021)

навчальні поїздки до країн Європи: Швеції, Швейцарії, Австрії, Польщі, Німеччини та Норвегії. Автори найбільш успішних проєктів матимуть можливість отримати малий грант для реалізації своєї ідеї або взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн, що відповідають критеріям, напрацьованими Богданом Гаврилишиним.

 Участь молодих лідерів з різних куточків країни у програмі «Молодь змінить Україну» дає можливість отримати нові знання та підготуватися до їхнього практичного втілення у різноманітних сферах діяльності, а також шанс здобути фінансову підтримку на початку реалізації свого проекту чи отримати доступ до міжнародних досвіду. Програма допоможе залучити активну молодь з різних регіонів України, розширити їхній горизонт і побудувати сильну мережу молодих людей, які відіграватимуть важливу роль у трансформації країни.

Реєстрація триває до 10 жовтня включно (до 23:00) за посиланням: https://bit.ly/2EScBnw

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО СПІЛЬНОТИ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ, ЯКА ЗМІНЮЄ УКРАЇНУ!
 

Контакти

  • Фонд родини Богдана Гаврилишина
  •  https://bhfamily.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.