bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Серія онлайн-нетворкінгів «Matchmaking with Creative Europe»
29.09.2020

Цієї осені 12 національних бюро програми ЄС «Креативна Європа» з усього континенту (а саме: з України, Греції, Польщі, Німеччини, Тунісу, Чехії, Швеції, Словенії, Фінляндії, Португалії, Угорщини та Хорватії) об’єднають зусилля, щоб побудувати нові зв’язки між представниками культурних та креативних індустрій зі всієї Європи.

Вони проведуть три нетворкінг-сесії “Matchmaking with Creative Europe” для всіх, хто прагне знайти міжнародних партнерів для своїх майбутніх проєктів у той час, коли подорожі та особисті зустрічі неможливі. 

Протягом двох годин кожен учасник зможе зустрітися з потенційними партнерами для своїх проєктів, представити свою ідею іноземним колегам, обмінятися досвідом та викликами в цей невизначений час.

Учасники представлять свої ідеї проєктів, куди вони планують залучити міжнародних партнерів та/або мають серйозний намір співпрацювати з колегами з усього регіону в рамках відповідних тем (діджиталізація у культурі, гендерна рівність у мистецтві або сталий розвиток у культурі).

Кожен захід буде присвячений певній темі, і кожен представник від організації може брати участь лише в одній сесії. Кількість місць для кожного нетворкінгу суворо обмежена, тому, будь ласка, подавайте заявку на участь лише в тому випадку, якщо у вас є або ви шукаєте проєкт безпосередньо у певній галузі:

  • 13 жовтня 11:00-13:00 «Діджиталізація у культурі»
  • 5 листопада 11:00-13:00 «Гендерна рівність у мистецтві»
  • 26 листопада 11:00-13:00 «Сталий розвиток у мистецтві»

Для того, щоб взяти участь у нетворкінгу, необхідно зареєструватися до 19 жовтня 2020 року за посиланням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.