bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс про дистанційне і змішане навчання
25.09.2020

ОНЛАЙН-КУРС ПРО ДИСТАНЦІЙНЕ І ЗМІШАНЕ НАВЧАННЯ 

Поки ви думаєте, інші навчаються! Але ще не все втрачено: приєднуйтеся до безкоштовного онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання у школах і профтехах: bit.ly/2QHLw8P.

Онлайн-курс розроблений для педагогів і керівників шкіл та закладів професійно-технічної освіти, а також освітніх управлінців. Цей курс допоможе освітянам легко організувати дві форми навчання:

  • дистанційну, коли учасники віддалені один від одного і взаємодіють за допомогою сучасних цифрових технологій;
  • змішану, що поєднує дистанційне та очне навчання, тобто передбачає застосування технологій дистанційного навчання на очній формі.

Після цього курсу ви зможете організувати освітній процес за допомогою технологій дистанційного навчання, а також поєднати навчання вдома та у школі й зробити його ефективним!

Навчання безкоштовне. Приєднатися до курсу можна будь-коли, слухати лекції та опрацьовувати матеріал — у зручний для вас час.

А ще ви отримаєте сертифікат про підвищення кваліфікації.

Чекаємо на вас!

Курс розроблений Міністерство освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні Україні в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – Decentralization for Improved Democratic Education, який впроваджується Консорціумом ГО DOCCU - Розвиток громадянських компетентностей в Україні” та PHZH International Projects in Education - IPE

Довідкова інформація:

Проєкт DECIDE реалізується в Україні ГО DOCCU у партнерстві з Цюріхським педагогічним університетом (Швейцарія) за підтримки Швейцарської Конфедерації, представленої Швейцарським бюро співробітництва в Україні. 

Проєкт DECIDE спрямовано на підтримку двох важливих реформ в Україні – освіти та децентралізації. Він покликаний сприяти посиленню потенціалу регіонів та територіальних громад у розробці та практичній реалізації децентралізованих моделей управління. У місцевих громадах Проєкт DECIDE спрямовано на впровадження та розвиток демократичного, прозорого та підзвітного управління школами, посилення їх ролі у громадському житті, залучення громадян до прийняття рішень. Окрім того, Проєкт DECIDE сприяє розвитку механізмів політичного діалогу, створенню ефективної нормативно-правової бази у сфері децентралізації управління освітою.

Більше про проєкт DECIDE:

https://decide.in.ua/

https://facebook.com/decideUA

https://decide.in.ua/osvita_comentari_ekspertiv/

Контакти

  • Проєкт DECIDE https://decide.in.ua/; ГО DOCCU https://doccu.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.