bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для представників влади по роботі з органами самоорганізації населення (Нетішин)
23.09.2020

ГО «РЕОМ» у співпраці з Центром розвитку міського середовища запрошує на тренінг «Практичні аспекти створення та діяльності органів самоорганізації населення» для представників органів влади та місцевого самоврядування, відповідальних осіб за планування місцевих програм розвитку, працівників організацій, залучених до роботи з органами влади.

Захід проходитиме 6 жовтня в місті Нетішин Хмельницької області та спрямований на опанування такого інструменту місцевого самоврядування, як органи самоорганізації населення (ОСН): законодавчою базою, фінансовою звітністю, механізмом створення та принципами роботи, головними досягненнями за роки існування ОСН в Україні, умовам оподаткування, ризиками в роботі, зокрема, проблемами рейдерства, політичного впливу тощо.

Наші тренери:

  • Євген Лебедєв – голова ГО “Звіринецький сквер”, експерт Центру розвитку міського середовища з питань роботи з місцевими органами влади та створення ОСН

  • Любов Лебедєва – спеціаліст фондового ринку, експерт з фінансових питань Центру розвитку міського середовища.

Участь безкоштовна. Квитки компенсуються в межах 600 грн (в обидва боки) за наявності оригіналів квитків. Проживання для учасників одноденних тренінгів не передбачене.

Для участі у відборі на тренінг зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням до 18:00 29 вересня: https://forms.gle/gz829Kiur3LHgsYR6

Кількість місць обмежена. Про результати відбору буде повідомлено 30 вересня на електронну адресу кандидата/кандидатки.

За додатковими питаннями та коментарями будь ласка звертайтеся до координатора проекту пані Олени Стаднік за електронною адресою [email protected] або за телефоном (067) 127 89 75.

Захід організовано за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у партнерстві з німецькою організацією Media in Cooperation and Transition.

 

Контакти

  • Олена Стаднік 0671278975

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.