bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс для громадських активістів
22.09.2020

Центр громадського контролю у сфері публічних закупівель м. Волноваха, що діє на базі Громадської організації «Правозахисний центр «Ліга жінок виборців» оголошує набір на онлайн-навчання «Громадський контроль як ефективний механізм запобіганню зловживань у сфері публічних закупівель» для громадських активістів.
 
Анотація курсу: забезпечення належного рівня знань щодо процедури участі в публічних закупівлях на основі законодавчих норм; формування теоретичних знань щодо порядку проведення процедур закупівель, набуття слухачами вмінь та навичок, необхідних для здійснення контролю за процедурами закупівель; використання слухачами в роботі знань і вмінь щодо застосовування законодавства та онлайн-ресурсів під час здійснення контролю у процедурах закупівель.
 
На курси запрошуємо: мешканців міст Волноваха та Вугледар – громадських активістів, студентів, представників підприємств, установ, організацій та підприємців, які беруть або мають намір брати участь у процедурах закупівель у системі «ProZorro» та інших тендерних процедурах, а також усіх зацікавлених в одержанні необхідних знань і навичок із питань участі в публічних закупівлях та отриманні ефективних механізмів запобіганню зловживань у сфері публічних закупівель.
 
Тривалість навчання: 6 вебінарів по 1,5 години кожний.
Після завершення навчання видається сертифікат!
Навчання безкоштовне!
 
Початок – 1 жовтня 2020 року (точний час і посилання на онлайн-майданчик буде повідомлено додатково відібраним учасникам).
Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/…/13B9aE9aS4H…/edit
Останній термін подання анкети - 30 вересня 2020
 
Для довідки: «Проєкт «Створення майстерні доброго врядування - Платформи громадського контролю у сфері публічних закупівель у м. Волноваха та м. Вугледар, який підвищить рівень інформованості громадян як здійснювати громадський моніторинг публічних закупівель» реалізується ГО «Правозахисний центр «Ліга жінок виборців» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції»
Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.