bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників на навчальну програму з розвитку індустріальних парків на Сході України
17.09.2020

Громадська організація «ГОУЛОКАЛ» оголошує набір учасниць/ків на програму

 «Формування кращих практик розвитку індустріальних парків та промислової нерухомості на Сході України»

Програма складається з 3-х етапів:

  1. Триденні тренінги в м. Маріуполь, м. Краматорськ та м. Сєвєродонецьк для підприємців, представників органів місцевого самоврядування, бізнес асоціацій та громадянських організацій Донецької, Луганської областей та Приазов’я (Запорізька область) з питань розвитку промислової нерухомості та індустріальних парків.
  2. Навчальні поїздки до індустріальних парків в Україні (індустріальний парк «Біла Церква» та індустріальний парк «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс») та Сербії (індустріальний парк MIND у м. Крагуєвац).
  3. Розробка командами учасників концепцій індустріальних парків за менторської підтримки тренерів та презентація індивідуальних проєктів на заключному заході.

До участі запрошуються підприємці, представники промислових підприємств, органів місцевого самоврядування, громадських організацій та бізнес асоціацій з Луганської, Донецької областей та Приазов’я (Запорізька область). Для участі в тренінгах буде відібрано 90 учасниць/ків.

Тренінги проходитимуть в містах Сєвєродонецьк, Краматорськ та Маріуполь (дати проведення тренінгів та їх формат можуть змінюватись залежно від епідеміологічної ситуації в Україні та пов’язаних із цим карантинних заходів):

м. Сєвєродонецьк: 11 – 13 Листопада

м. Краматорськ: 16 – 18 Листопада

м. Маріуполь: 25 – 27 Листопада

Основні теми тренінгів:

1. Розуміння потреб виробників для визначення промислової спеціалізації регіону та вибору локації виробництв.

2. Девелопмент промислової нерухомості: передумови та тренди, бізнес-модель, варіанти та стадії розвитку.

3. Приклади девелопменту окремих проєктів.

4. Індустріальні парки (ІП): світовий досвід, законодавча база, організаційна модель, додана вартість.

5. Маркетинг та підходи до формування інвестиційних пропозицій.

6. Рекомендації щодо підготовки концепцій індустріальних парків.

Тренерами та експертами проєкту стануть представники керуючої компанії “Індастріал Парк Менеджент”. Досвід фахівців компанії базується на експертизі промислової нерухомості загальною площею понад 600 тис. кв. м.

Організатори забезпечують учасників тренінгів харчуванням і безкоштовно надають навчально-методичні матеріали. Для учасників з віддалених міст (відносно місця проведення тренінгів), організатори компенсують вартість проживання (2-3 ночі) і проїзду автобусом (не дорожче 220 грн за квиток в обидві сторони). Під час навчальних поїздок всім учасникам забезпечується проїзд і харчування.

Заявки приймаються до 15 жовтня 2020 р.

Про результати відбору Вас буде поінформовано до 22 жовтня 2020 р.

Заповнити анкету учасника можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdmD4pZDZxipv3Y8FpuO1QKMR_OhIXNj6AUFajOGSYDQTFmWA/viewform

Сторінка проєкту в FBhttps://www.facebook.com/BestIndustrialPropertyPractices/?ref=page_internal

Контактна особа: Олена Коклягіна, +380504767640, [email protected]

Реалізація проєкту «Формування кращих практик розвитку індустріальних парків та промислової нерухомості на Сході України» стала можливою завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «ГОУЛОКАЛ» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «ГОУЛОКАЛ» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.