bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар для молоді «Діяти як активний громадянин: від однієї до десяти годин на тиждень»
11.09.2020

Центр “Ейдос” пропонує молоді вийти на новий рівень свідомого громадянина разом! На вебінарі 15.09, вже наступного вівторка, збираємо найактивніших підлітків України, які вже втілюють проекти і готові до більшого. Ми не будемо сидіти перед екранами і слухати лекцію. Ми будемо творити новий світ всередині онлайн-простору. Залучати інших. Твобити магію. Нову реальність. Робити перші кроки до гарних змін. Бо знати і не діяти - це те саме, що не знати.

Завдання  вебінару – напрацювати конкретні, дієві приклади участі молоді в громадському житті. В процесі вебінару учасники об’єднаються в групи, кожна з яких за супроводом модератора буде напрацьовувати ідеї щодо активної участі у форматі: “Що я можу зробити, для того, щоб бути свідомим та відповідальним громадянином, присвячуючи 1 годину / 2 години/ 5 годин/ 10 годин на тиждень”. Після чого відбудеться презентація напрацьованих ідей і буде розроблено онлайн-челендж.

Вже наступного тижня, у вівторок 15 вересня, з 16.00 до 18.00, запрошуємо на вебінар «Діяти як активний громадянин: від однієї до десяти годин на тиждень»

  • Короткий тематичний інфоблок: хто такий свідомий громадянин?

  • Драбина участі Харта

  • Типи «хороших» громадян за класифікацією Д. Вестхаймера і Д. Кана

  • Під час практичної частини розробимо алгоритми дій: Що я можу зробити, для того, щоб бути свідомим та відповідальним громадянином

  • Напрацювання будуть оформленні у вигляді інфографіки для поширення в соціальних мережах.

  • Результат - разом запустимо онлайн-челендж по всій Україні!

І супер-бонус: всі учасники вебінару, котрі приєднаються до челенджу, отримають примірник настільної гри “Антикорупційна мафія: місто проти корупції”

 (https://life.pravda.com.ua/society/2018/05/29/231152/)

Якщо готовий взяти участь у вебінарі 15 вересня «Діяти як активний громадянин: від однієї до десяти годин на тиждень», заповни міні-анкетку https://forms.gle/GDNqEmkwiVnW4oQp7, і ми вишлемо посилання на Zoom на вказану анкету. Заповнюй анкету до 14 вересня, 18:00.

Проект реалізується Центром «Ейдос» в рамках проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Контакти

  • Ірина Колотило
  • менеджер освітніх проектів Центру “Ейдос” [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.