bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар від Східноукраїнського центру громадських ініціатив
27.04.2010

 

До уваги членів ОСН, ОСББ та ініціативних груп Луганщини, що відстоюють право на безпечне місце проживання!

Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує Вас до участі в навчальному семінарі «Судове оскарження дій чи бездіяльності посадових осіб органів місцевого самоврядування та державної влади під час просування пропозицій ОСН, ОСББ та місцевих ініціативних груп у сфері планування та розвитку територій».

Мета цього семінару: посилити спроможність представників органів громадського самоврядування (ОСН, ОСББ та місцевих ініціативних груп) оскаржувати у судовому порядку дії чи бездіяльність посадових осіб органів місцевого самоврядування та державної влади під час просування та реагування на місцеві ініціативи.

Під час заходу ми плануємо розглянути наступні питання:  

  • перелік нормативно-правових актів, якими можуть керуватись представники ОСН та ОСББ в офіційному спілкуванні з органами місцевого самоврядування та державної влади та при оскарженні дій (бездіяльності) відповідних посадових осіб;
  • складання зразків запитів, заяв, скарг, пропозицій;
  • підготовка Позовної заяви: типові помилки та складнощі;
  • розгляд справи у суді: що необхідно знати для ефективного відстоювання правових позицій .

Експертом тренінгу буде виступати Андреєв Олексій – випускник аспірантури Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президенті України, член громадської організації «Дніпропетровський кординаційно-експертний центр з питань регуляторної політики».

Дата проведення тренінгу – п’ятниця, 14 травня 2010 року.

Про місце проведення семінару буде повідомлено додатково.

Участь у тренінгу безкоштовна.

Організатори забезпечують учасників тренінгу роздатковими матеріалами та харчуванням.

Заявки на участь у тренінгу просимо надсилати на e-maіl: zahyst@gmaіl.com, факсом: (0642) 491 374, надсилати поштою або приносити особисто за адресою: 30-й квартал 2/14, м. Луганськ, 91005.

Останній строк приймання заявок – 7 травня 2010 року.

Контактна особа від Східноукраїнського центру громадських ініціатив Хандрамай Олександра, тел.: (22)491374, (050)88-55-890

Для того, щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити заявку (заявка у додатку) або на нашому сайті 

Захід проводиться у рамках проекту «Місцевим ініціативам – правову підтримку», що реалізується за фінансової підтримки МФ «Відродження».

Мета проекту: забезпечити результативну реалізацію ініціатив ОСН, ОСББ та місцевих ініціативних груп на рівні територіальних громад Луганщини у сфері планування та забудови територій через надання послуг із безкоштовного кваліфікованого юридичного супроводу їх реалізації.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.