bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Лідерство і комунікації або як стати підприємцем в Україні
11.09.2020

Молодих людей, активістів громад, зацікавлених осіб,  що проживають у місті Тячів та населених пунктах Тячівського, Ужгородського та Мукачівського районів  та  мають бажання підвищити свою поінформованість із теми «Лідерство і комунікації або як стати підприємцем в Україні»  запрошують до участі у воркшопі, що  відбудеться 29-30 вересня в Ужгороді та 01-02 жовтня 2020 року у місті Тячів.           

A Técső és Técső, Ungvári és Munkácsi  járásban élő fiatalokat, közösségi aktivistákat, valamint minden érdeklődőt, akik szeretnének többet megtudni 

 “Vezetés és kommunikáció, vagy hogyan kezdjünk el vállalkozni Ukrajnában”

 témakörben, szeretettel meghivjuk, hogy vegyenek részt workshopunkban, melyre 2020.  szeptember 29 es 30-én kerül sor Ungváron, október 01 es 02- án  kerül sor Técsőn.

 Молодих людей, активістів громад, зацікавлених осіб,  що проживають у місті Тячів та населених пунктах Тячівського, Ужгородського та Мукачівського районів  та  мають бажання підвищити свою поінформованість із теми «Лідерство і комунікації або як стати підприємцем в Україні»  запрошуємо до участі у воркшопі, що  відбудеться 29-30 вересня в Ужгороді та 01-02 жовтня 2020 року у місті Тячів.

A workshop során a résztvevők megtanulhatják, hogyan váljanak vezetővé, megismerik a hatékony kommunikáció alapjait és sikeres helyi vállalkozások példáit. Tanulhatnak arrol, hogyan építhetik fel saját virágzó üzleti vállalkozásukat.
Ezenkívül a workshop során a résztvevők vezető és üzletember szerepében probalhatják kimagukat, gyakorlati tudást szerezhetnek üzleti tervek elkészítésehez és kommunikációs készségeiket fejleszthetik tovább.

 Під час воркшопу учасники зможуть дізнатися про те як стати лідером, про основи ефективних комунікацій,  познайомляться із прикладами успішних локальних бізнесів та про те, як побудувати власний процвітаючий бізнес.

Окрім того, під час воркшопу учасники зможуть відчути себе лідерами та бізнесменами, отримати практичні навички із підготовки бізнес-планів та розвинути власні комунікативні навички.

 Для участі у воркшопі необхідно зареєструватися за посиланням:

A workshop-ban való részvételhez regisztrálnia kell az alábbilink segítségével: https://forms.gle/ZgunxCPJ6MutoubMA

 Детальна інформація щодо заходу буде повідомлена відібраним учасникам не пізніше 25 вересня 2020 року. 

A kiválasztott résztvevők legkésőbb 2020. szeptember 25-ig kapnak további információt az esemény minden részletére kiterjedően.

 Даний воркшоп здійснюється у рамках проекту «Закарпаття єдине» , що виконується «Центром громадських ініціатив» за фінансової підтримки Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 

Workshopunkataz “Egységes Kárpátalja” projekt keretein belül a Civil Kezdeményezések Központja valósitja meg az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége (USAID) pénzügyi támogatásával.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до

Кидори Оксани – керівниці проекту

0950478228 або [email protected]

További információkért, kérjük,forduljon

Kidora Okszana projektmenedzserhez

0950478228 vagy [email protected]

Контакти

  • За додатковою інформацією звертайтеся
  • будь ласка
  • до Кидори Оксани – керівниці проекту 0950478228 або [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.