bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував навчальний курс для громадських організацій від Української школи практичних знань
10.09.2020

До розробки навчальних матеріалів долучились: Dentons Europe, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang в Україні, KPMG в Україні, Spensers, ePravo, Пуха і Партнери, Юротат та Аудиторська фірма “Марінченко і партнери”.

Курс “Посилення правової спроможності громадських організацій” передбачає співпрацю громадських організацій та юридичних компаній і експертів з метою вдосконалення внутрішніх операційних процесів ГО. 

Конкурсний відбір на безкоштовне навчання за окремими тематичними блоками пройшла 31 громадська організація. Повний список відібраних учасників у розрізі тематичних блоків - на сайті Української школи практичних знань.

Тематичні блоки курсу: “Управління конфліктом інтересів в ГО”, “Кодекс етики ГО”, “Захист персональних даних в ГО”, “Статутні документи ГО”, “Трудові відносини в ГО”, “Договори ГО”, “Закупівлі в ГО”, “Зовнішній аудит ГО”, “Внутрішній документообіг в ГО”, “Соціальне підприємництво”. 

Теми були визначені на основі запитів, які подавали громадські організації під час конкурсного відбору. Тематичні блоки розроблені та наповнені спільно командою Програми та менторами. 

Ментори навчального курсу*: Dentons Europe, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang в Україні, KPMG в Україні, Spensers, ePravo, Пуха і Партнери, Юротат та Аудиторська фірма “Марінченко і партнери”. Навчальний процес відбуватиметься за участі експертів цих компаній. 

Детальніше про тематичні блоки навчального курсу, менторів громадських організацій та процес навчання у матеріалі на сайті Української школи практичних знань 

*Торговельні марки учасників знаходяться у виключній власності відповідних правовласників; їх використання в цьому документі не означає факту аудиту або підтвердження такого документу компаніями-партнерами або будь-якою із фірм-членів компаній-партнерів.

Довідка:

Українська фундація правової допомоги- Всеукраїнська благодійна організація, що була заснована 25 серпня 2011 року. Це платформа налагодження синергічних зв’язків між провайдерами правової допомоги та вироблення рішень для побудови ефективної системи доступу до правосуддя.

Українська школа практичних знань - це платформа, де організації сфери доступу до правосуддя (A2J) консолідують зусилля заради досягнення синергійного результату, відповідно до потреб суспільства: актуалізації наявного навчального контенту та його адаптації до наявних практичних потреб, розробки та впровадження інноваційних технологічних рішень, інкубації нових ініціатив у сфері A2J.

Програма Pro Bono Lab - навчальний курс для громадських організацій, який базується на дослідженні потреб громадських організацій та формуванні відповідної актуальної навчальної пропозиції щодо налагодження бізнес-процесів в громадському секторі, а також у сфері надання послуг.

 

Контакти для ЗМІ: 

Марк Поллок,

менеджер з комунікацій

Української фундації правової допомоги (ULAF)

тел. +380996459331

e-mail: [email protected]

www.ulaf.org.ua

 

Контакти

  • Контакти для ЗМІ: Марк Поллок
  • менеджер з комунікацій Української фундації правової допомоги (ULAF) тел. +380996459331 e-mail: [email protected] www.ulaf.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.