bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар з методології моніторингу політик кризового реагування на COVID-19
09.09.2020

10 вересня о 14.00 (орієнтовано на Тернопільську область) відбудеться вебінар з методології моніторингу політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства в рамках проекту “Моніторинг політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства.”

Мета проєкту — мобілізувати громадських активістів і активісток та провести разом з ними моніторинг регіональних антикоронавірусних програм, а також розробити і представити урядовцям рекомендації на майбутнє: і для виходу з карантину, і на випадок нових хвиль вірусу.

Питання до обговорення:

1) Контекст проблеми та її наслідки. Коронавірусна інфекція та кризове реагування на неї, що і як вплинуло на життя громад.
2) Зовнішній незалежний моніторинг як необхідний інструмент для планування подальших дій та мінімізації ризиків. Методологія моніторингу та його інструменти.
3) Інформація про проект моніторингу політик кризового реагування на COVID-19 на регіональному і національному рівні силами громадянського суспільства та можливі шляхи залучення.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням:  https://forms.gle/8DT8SpKpctySAm8FA

після чого, Ви отримаєте лист-підтвердження на вказану електронну адресу. 

Захід відбудеться на платвормі Zoom

Тренерка: Шкуратова Яна

Проєкт реалізовує Благодійна організація “Благодійний фонд “Стабілізейшен Суппорт Сервісез” за підтримки Чорноморського Трастового Фонду (Black Sea Trust for Regional Cooperation), який є проєктом Німецького фонду Маршалла США (German Marshall Fund of the United States).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.