bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з моніторингу медичних закупівель для громадських активістів
07.09.2020

Учбово-методичний центр захисту прав людини HRTC в рамках проекту «Захист прав пенсіонерів та моніторинг бюджетних витрат по COVID-19 громадським префектами у південних областях України» та громадської кампанії «За чесну медицину» запрошує активних громадян з Кропивницького  та Кіровоградської області на дводенний тренінг із застосування сучасних цифрових інструментів для аналізу медичних закупівель та захисту прав пацієнтів поважного віку.

Учасники заходу отримають навички виявлення порушень та оскарження неправомірних дій суб’єктів господарювання, під час закупок за спрощеною процедурою COVID-19. Тренери поділяться досвідом проведення моніторингових досліджень в сфері захисту прав людини і протидії корупції. Учасники тренінгу обміняються досвідом та ідеями, візьмуть безпосередню участь в розробці навчальних кейсів на основі реальних історій про порушення прав пацієнтів. Найбільш успішні учасники отримають можливість розробити власну радіопередачу і провести її у прямому ефірі одного з українських радіоканалів.

Учасників заходу ми безкоштовно забезпечимо роздатковими матеріалами, харчуванням (обід і кавові паузи). Учасникам з віддалених районів Кіровоградської області ми зможемо забезпечити проживання у готелі (одну добу - з 14:00 09.09.2020 до 12:00 10.09.2020) і відшкодувати витрати на проїзд в межах Кіровоградської області.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету: https://forms.gle/ArM15JHCZmC6Rfim9.

З урахуванням протиепідемічних заходів кількість учасників тренінгу обмежена. Тому лише відібрані учасники отримають офіційне запрошення на тренінг, програму і логістичну інформацію. Відібрані учасники отримають наше запрошення не пізніше, ніж за добу до початку тренінгу.   

Тренери:

-      Тетяна Зелінська – громадський префект, аналітик Учбово-методичного центру захисту прав людини, голова Вознесенської асоціації розвитку місцевої демократії ВАРМД;

-      Вадим Мельников – громадський префект, юрист Учбово-методичного центру захисту прав людини, директор аналітико-правозахисного об’єднання «Викривач».

Запрошені експерти і консультанти:

-      В’ячеслав Головченко – медіа-тренер, член Національної спілки журналістів, головний редактор Інтернет-видання «Губернская неделя», голова опікунської ради Миколаївського коледжу преси і телебачення та Миколаївського прес-клубу, керівник міжнародного відділу телеканалу «ТАК-TV»;

-      Віктор Ковальчук – експерт HRTC із суспільно-політичних питань;

-      Андрій Тюренков – керівник творчої групи «Українське Радіо Миколаїв 92FM» ПАТ НСТУ «Миколаївська регіональна дирекція».

Організаційне і логістичне забезпечення заходу: Борис Кудар (097)712-62-87, [email protected] і Інга Дуднік (050)975-69-17, [email protected].

Про те, як відбувалися попередні заходи – у коротких відео:

Відео №1 «Прес-конференція HRTC 22.07.2020» https://youtu.be/Ohu5wh6R-Y4

Відео №2 «Громадська приймальня ФРММ 2020»  https://youtu.be/HnBhcbSygWc

Відео №3 «Тренінг HRTC 29-30.07.2020» https://youtu.be/EdR0d1eiQBo

Відео №4 «Події та заходи HRTC в липні 2020» https://youtu.be/HQ3zRX9xOHw

Відео №5 «Тренінг HRTC у Херсоні 19-20.08.2020»: https://youtu.be/zaDCWjA6Baw

Проект «Захист прав пенсіонерів та моніторинг бюджетних витрат по COVID-19 громадськими префектами у південних областях України» реалізує ГО «Учбово-методичний центр захисту прав людини» HRTC за фінансового сприяння міні-гранту Проекту ЄС «Підвищення потенціалу ОГС соціальної сфери України» що фінансується Європейським Союзом. Громадянська кампанія «За чесну медицину» впроваджується за підтримки незалежного соціально-екологічного руху NESEHNUTI в рамках «Програми трансформаційного співробітництва» Міністерства закордонних справ Чеської республіки. Юридичний супровід діяльності HRTC здійснює юридична фірма «Студіо Лєгалє».  

Погляди учасників можуть не співпадати з офіційною позицією ЄС та уряду Чеської республіки.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.