bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Тактичний урбанізм. Теорія малих справ»
01.09.2020

5 вересня о 18:00всіх зацікавлених у сфері міського активізму та урбаністики запрошують долучитися до безкоштовного вебінару «Тактичний урбанізм. Теорія малих справ».

Офіційні процеси, що сприяють змінам, дуже застарілі. Вони занадто тривалі у часі та забюрократизовані для того, щоб витрачати на них свої зусилля. Після декількох невдалих спроб містяни починають розуміти, що у них дуже мало або зовсім відсутні законні можливості покращити щось у своєму районі. Відбувається розчарування і фрустрація.

Натомість тактичний урбанізм (партизанський урбанізм, саморобний урбанізм, міський «хактивізм») – це альтернативний вихід, що є втіленням «теорії малих справ» у сфері міського розвитку. Швидкі, дешеві перетворення, що змінюють простір та адаптують його до сучасних викликів і реальних запитів містян. Все більше сучасних архітекторів у сфері міського планування стверджують, що тактичний урбанізм набагато ефективніший за масштабні і дорогі муніципальні проекти, що часом навіть не добігають логічного завершення.

5 вересня о 18:00 запрошуємо всіх зацікавлених у сфері міського активізму та урбаністики долучитися до безкоштовного вебінару «Тактичний урбанізм. Теорія малих справ».

Спікер: Олександр Шевченко – міський практик, менеджер та співзасновник міської агенції ZVIDSY. Основними напрямами своєї роботи визначає інтегроване містобудівне / сільське планування, дизайн громадських просторів і тактичний урбанізм. Має досвід реалізації міських проєктів у Німеччині, Італії, Малайзії та різних містах України.

Реєстрація за посиланням.

Вебінар відбудеться на платформі «Zoom». Усім зареєстрованим учасникам за годину до початку буде надіслано посилання на кімнату конференції.

Мова: англійська.

Вебінар проходить у рамках проєкту «Back to Back: Back Youth to Backyard», що реалізується громадською організацією «Еко Місто» (Чернігів, Україна) у партнерстві з «Treffpunkt Heinrichstraße e.V.» (Берлін, Німеччина) завдяки програмі «MeetUp: німецько-українські зустрічі молоді» при фінансуванні «EVZ Foundation».

#meetup_evz #b2b_evz

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.