bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на навчання з надання психологічної підтримки жінкам
31.08.2020

ГО «Рада Жіночих Ініціатив» спільно з ГО «Європейська асамблея жінок-депутатів» оголошує конкурс на участь у навчальній програмі з надання психологічної підтримки жінкам в умовах економічної кризи через  COVID-19. Жінки найбільше постраждали у вказаній ситуації, оскільки менш спроможні протистояти жорстким та стресовим ситуаціям, є більш вразливими після втрати роботи, закриття власної справи, після розлучення і втрати годувальника, а також потерпаючи від домашнього насильства. 

Мета ініціативи - надання якісної психологічної підтримки жінкам для подолання наслідків економічної кризи, шляхом підвищення спроможності Центрів соціальних служб в містах.

Запрошуємо до участі у навчальній програмі представників Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; представники міських управлінь та відділів у справах сім’ї, дітей та молоді. Учасникам оплачується проживання, харчування, методичні матеріали. Кількість – 10 осіб он-лайн та 10 осіб оф-лайн.

Інші бажаючі (волонтери, психологи, громадські активісти) можуть взяти участь у навчальній програмі після співбесіди та за умови часткової оплати участі. Кількість –10 осіб он-лайн та 10 осіб оф-лайн.

Навчальна програма складається з 5-денного тренінгу та практичних занять із супроводом ментора. У рамках проєкту будуть методички у форматі телефонного додатку. Практичні заняття відбуватимуться за психологічними протоколами. 

Дата й місце тренінгу: 14-18 вересня 2020 року, Конференц Хол Ірпінь (Київська обл., м.Ірпінь, вул. Северинівська 118а).

Для участі у програмі необхідно заповнити форму до 10 вересня 2020 року за посиланням: https://forms.gle/HDuBP1F6oBLY8VMfA , та пройти співбесіду. 

Реалізація ініціативи стала можлива за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, яке підтримала спільну діяльність Асоціації міст України (АМУ) та проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проєкт ПРОМІС), який в Україні впроваджує Федерація канадських муніципалітетів.  

Більше інформації про ініціативу на сайті  http://ccwea.org.ua/

Контакти

  • Контактна особа: Анастасія
  •  098-124-29-86
  •  [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.