bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-зустріч з письменником та сценаристом Сашком Лірником
28.08.2020

Запрошуємо на презентацію конкурсу сценаріїв “Єдність у свободі” та  зустріч з письменником та сценаристом Сашком Лірником 2-го вересня о 16:00. 

У межах зустрічі письменник поділиться історіями створення казок, розповість, де брати сюжети та коли герої стають справжніми. Також на зустрічі презентуємо конкурс сценаріїв анімаційних короткометражних фільмів  «Єдність у свободі”  від Фонду Конрада Аденауера в Україні та Центру “Ейдос”.

Сашко Лірник (справжнє ім’я Олександр Іванович Власюк) - український дитячий письменник, казкар. Інженер, сценарист, музикант, актор, телеведучий. Сашко Лірник є автором сценарію та ініціатор створення багатьох фільмів, що отримали народну любов та  міжнародне визнання.

В 2013 році за сценарієм Сашка Лірника знято мультиплікаційний фільм «Щедрик», який з успіхом іде на Різдвяні свята на телебаченні в Канаді і США.

У 2014 році на екрани вийшов мультсеріал «Моя країна Україна» за сценарієм Сашка Лірника — 26 серій, який він і озвучував і є головним героєм разом із своїм котом Воркотом.

За сценарієм Лірника Сашка в 2018—2019 роках було знято фільм «Пекельна Хоругва».

В 2019 році переміг в конкурсі найкращих українських фільмів і серіалів “Знято в Україні” в номінації “Сценаристи. Глядацький рейтинг” і отримав нагороду “Золотий квиток”.

Буде не просто цікаво! Після такої зустрічі ви просто не зможете не написати сценарій для нашого конкурсу ;)

Реєструйтесь за посиланням http://kascontest.tilda.ws/ 


Долучайтесь до події в FB https://www.facebook.com/events/324694298975403/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.