bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Політична прокачка Digital Wo+men
28.08.2020

Жіноче лідерство ніколи не перестане бути актуальною темою – про нього будуть говорити, сперечатися, дискутувати, підтримувати або відверто хейтити. Жінки на чолі компаній, організацій і політичних партій можуть не тільки змінювати ставлення суспільства до жіночого лідерства, але і створювати умови для інших жінок. Однак для того, щоб жінкам не доводилося постійно обирати між дитячим підгузком і ноутбуком, нам вкрай потрібні освіта та розвиток, зміни та рух.

Умови життя жінок стануть значно краще, коли більшість жінок, які мають владу й доступ до прийняття рішень, голосно заявлятимуть про свої потреби і з трибуни парламенту, і в соціальних мережах.

Завдання нашої ініціативи – зробити голос жінки «гучнішим», а саме прокачати учасниць у навичках роботи в соціальних мережах і публічних виступах, подискутувати про створення й розвиток особистого бренду й отримати ІНСТРУМЕНТИ, які вже одразу після завершення прокачки допоможуть учасницям ефективніше будувати комунікацію в соцмережах.

Ключові теми
– політична освіта та просвіта. Максимально неформально про важливе – як внести проблеми, що хвилюють жінок, а також шляхи вирішення цих проблем до порядку денного нашої держави. Як стати тими жіночими обличчями, які в практичному вимірі об’єднуються для вирішення питань перемагають (створення та розвиток особистого бренду);
– просування ідеї рівних прав і можливостей: гендерні особливості комунікації;
– соціальні мережі – диспетчери демократії.

Заявки приймаються до 10 вересня 23:59
http://bit.ly/digitalwomenod

Захід організовується в партнерстві з Регіональним Представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні.
Усі витрати, пов’язані з навчанням — покриваються організаторами, витрати на проїзд — ваш власний внесок для участі в тренінгу

До зустрічі в Одесі!
Участь у заході безкоштовна!

Контакти

  • ГО Жіноче Лобі

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.