bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для журналістів про новий Виборчий кодекс
22.08.2020

ГО «Регіональне об'єднання молоді» запрошує представників ЗМІ (включаючи новітні) на дводенний тренінг у Києві, присвячений новим правилам проведення виборів та участі жінок у політиці.

Упродовж тренінгу ми обговоримо, чому потрібно звертати увагу на жінок у політиці, як уникнути сексизму при підготовці інтерв’ю з жінкою-політиком, як готувати гендерно-збалансовані матеріали, техніки успішного інтерв’ю.

Також, розглянемо основні зміни до Виборчого кодексу, правила формування гендерних квот на наступних виборах, принципи фінансування політичних кампаній, джерела інформації для журналістських розслідувань, календар виборів, бар’єри та шляхи їх подолання для жінок у політиці.

Тренери:

Ніна Кур’ята, медіаконсультантка, екс-голова Української служби BBC та викладачка на факультеті журналістики в Національному університеті “Києво-Могилянська академія”.

Юлія Зальцберг, тренерка IFES Ukraine з питань регулювання фінансування передвиборної агітації, експертка з питань політичного фінансування та виборчих процесів з досвідом безпосереднього впровадження та реалізації реформи політичного фінансування в Україні. Викладач антикорупційні школи для журналістів-розслідувачів і активістів, аналітик у сфері запобігання корупції.

Участь у тренінгу безкоштовна. При повній участі учасниці/ки забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією проїзду в межах 600 гривень в обидва боки.

Для участі необхідно заповнити анкету до за посиланням https://forms.gle/MQ9ivyZ3hKgMBiYZ9 до 10:00 29 серпня. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 30 серпня на електронну адресу кандидата/кандидатки.

За додатковими питаннями та коментарями, будь ласка, звертайтеся до координаторки проекту пані Олени за електронною адресою [email protected] або за телефоном +38 067 127 89 75.

Тренінг проводиться у партнерстві з німецькою організацією Media in Cooperation and Transition за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

  • Олена Стефурак 0671278975

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.