bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з адвокації та комунікації для представників наглядових рад та активістів ОТГ
25.08.2020

Ви активні та небайдужі до змін, які відбуваються у вашій громаді та країні?  Зацікавлені в розвитку вашого міста чи селища, прозорістю закладів освіти та медицини? Переймаєтеся адвокацією та бажаєте навитися ефективно комунікувати з місцевою владою? Тоді ми маємо чудові новини для вас!

У зв’язку із карантинними обмеженнями та задля безпеки учасників, захід буде проведений 3-4 вересня 2020 року в онлайн-форматі. Участь у тренінгу безкоштовна.

До участі запрошуються представники наглядових рад, місцеві активісти, представники громадських організацій та журналісти з 19 цільових громад проекту ДІЄМО, а саме: Зайцівська ОТГ, Солонянська ОТГ, Соледарська ОТГ, Великобілозерська ОТГ,   Широківська ОТГ, Брошнів-Осадська ОТГ, Новопсковська ОТГ, Троїцька ОТГ,     Коблівська ОТГ, Пирятинська ОТГ, Тараканівська ОТГ, Оскільська ОТГ, Виноградівська ОТГ, Дунаєвецька ОТГ, Вижницька ОТГ, Усть-Путильська ОТГ, Глибоцька ОТГ, Сновська ОТГ, Ніжинська ОТГ.

На тренінгу ви дізнаєтеся, як:

- впроваджувати зміни у вашій громаді;

- розвивати ваше місто чи селище;

- підвищувати прозорість закладів освіти та медицини у вашій ОТГ;

- ефективно комунікувати з місцевою владою та громадськістю.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у тренінгу, заповніть, будь ласка, АНКЕТУ за посиланням: https://bit.ly/33RrjFv

Захід відбудеться у рамках проекту «Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині» (ДІЄМО, UCCCT), який виконується міжнародною організацією Global Communities в партнерстві з Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!», якою керує Одеський КВУ. 

Контакти

  • https://www.facebook.com/UCCCTUkraine

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.