bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Mental Тrek» - відкрито набір на тренінг з навчання фасилітаторів \ фасилітаторок
21.08.2020

ГО «Альянс за громадянські права» в рамках проєкту «Психічне здоров’я для України» (MH4U) впроваджується за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, оголошує конкурс на участь у тренінгу з організації та проведення інтерактивної освітньої виставки «Mental Тrek».

Тренінг відбудеться 16-19 вересня 2020 р. у м. Київ

Для реалізації мети пропагування та навчання молоді правилам поведінки, яка допоможе їм дбати про власне психічне благополуччя, було розроблено ефективний сучасний освітній метод – інтерактивна освітня виставка «Mental Тrek» (ІОВ «Mental Тrek»)

Цей метод повинен не лише інформувати про наявні засоби підтримки власного психічного здоров’я у повсякденному житті та у кризових ситуаціях, але й навчити бути толерантними до людей, які мають психічні розлади та надавати підтримку людям, які перебувають у стані психічного неблагополуччя.

Цілі тренінгу: навчання проводиться з метою підготовки фасилітаторів \ фасилітаторок, які в подальшому зможуть самостійно проводити та надавати технічну підтримку при проведені інтерактивної освітньої виставки «Mental Тrek».

Ми шукаємо кандидатів \ кандидаток, які відповідають таким вимогам:

  • Проживають в Донецькій, Луганській та Львівській областях.
  • Володіють теоретичними та практичними навичками проведення неформальних освітніх заходів.
  • Мають досвід роботи з молоддю та бажання працювати з ними.
  • Мають розуміння психічного здоров’я.
  • Мають розуміння принципів навчання безпечному способу життя, яке базується на життєвих навичках.
  • Гнучкі, стійкі до стресів, мають можливість подорожувати відповідно до потреб проекту та працювати у «полі».
  • Інноваційні та винахідливі, здані адаптуватися та працювати в умовах, що змінюються.
  • Мають бажання самостійно навчатися та самовдосконалюватися.

Підготовлені фасилітатори \ фасилітаторки будуть готові:

  • Керувати процесом впровадження ІОВ «Mental Тrek».
  • Проводити моніторинг та оцінку процесу впровадження ІОВ «Mental Тrek».

Важливо: По закінченні тренінгу очікується, що його учасники \ учасниці, об’єднавшись в команди, організують та проведуть ІОВ «Mental Тrek» у своїх громадах з метою закріплення отриманих знань та навичок, а також для інформування молоді щодо псих (технічна підтримка та витрати на проведення заходів буде забезпечено організаторами проекту). Будь ласка, враховуйте це, коли подаєтесь для участі у тренінгу.

Умови участі у тренінгу: Якщо ви зацікавлені взяти участь у тренінгу, будь ласка, заповніть анкету за посиланням https://forms.gle/rmjPmhdDSReF2MSE8  до 1 вересня 2020 року. Сповіщення про результати відбору кандидати / кандидатки отримають на електронну пошту до 18:00 7 вересня 2020 року.

Участь у тренінгу безкоштовна. За умови участі у повній програмі тренінгу учасники учасниці забезпечуються роздатковими матеріалами, проживанням, харчуванням. Компенсація витрат (автобус, купе, плацкарт, Інтерсіті 2 клас) за проїзд можлива тільки за наявністю оригіналів квитків в обидві боки у розмірі не більше 1000,00 грн

За додатковими питаннями та коментарями звертатися до менеджерки проекту Наталі Семиволос за електронною адресою: [email protected]

Коротка інформаційна довідка: Тренінг використовує метод «Маршрут Безпеки» для профілактичної роботи з різними верствами населення. На базі методу «Маршрут Безпеки» ГО «Альянс за громадянські права» розробила інтерактивну інформаційно-освітню виставку щодо психічного здоров’я «Mental Тrek». Вона складається з 5 «станцій», де надається інформація, яка допомагає вибирати неризиковані шляхи життя. На кожній «станції фасилітатор/фасилітаторка спонукає учасників до обговорення, використовуючи різноманітні інтерактивні методи, створюючи довірливу та безоціночну атмосферу, надає інформацію щодо різних аспектів психічного здоров’я.

Психічне здоров’я, тренінг, маршрут безпеки, Альянс, Mental Trek

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.