bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг-курс з політичного лідерства
12.08.2020

Перший модуль тренінгу присвячений аналізу побудови влади в Україні, розвитку місцевого самоврядування, вивченню політичних ідеологій, основ фанрейзингу, співпраці з громадськими організаціями. В рамках заходу запланована практична робота.

Запрошуємо жінок на шестиденний тренінг-курс з політичного лідерства в рамках Школи жінок-політиків. Захід організовано громадською організацією РЕОМ за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у партнерстві з німецькою організацією Media in Cooperation and Transition.

Тренінг-курс проходитиме в два етапи: 28-30 серпня у Харкові та 11-13 вересня в Одесі. 

Перший модуль тренінгу присвячений аналізу побудови влади в Україні, розвитку місцевого самоврядування, вивченню політичних ідеологій, основ фанрейзингу, співпраці з громадськими організаціями. В рамках заходу запланована практична робота на відпрацювання отриманих знань.

Другий модуль присвячений темі комунікацій та роботі з виборцями, як працювати зі ЗМІ, комунікувати у соціальних мережах. Напрацьовуємо контент-план та обговорюємо бюджет, розбираємо питання соціології, моніторингу ЗМІ, роботу з лідерами громадської думки.

Викладачі тренінгу - політичні експерти та практики:

Альона Гурківська - експерт з аналізу державної політики та парламентаризму, експерт з координації проектів міжнародної технічної допомоги для Кабінету Міністрів України (2019), директор Незалежного центру аналізу політики (2018-2019).

Дмитро Дробот - аналітик, член правління Харківського Антикорупційного центру, експерт з фандрейзингу, співзасновник ініціативи “Майдан-медики”, успішно працював з кандидатами під час політичних кампаній на виборах 2004, 2014, 2015, 2016, 2019 та 2020 років.

Анна Гуцол - засновниця  міжнародної мережі жіночого руху FEMEN, фахівчиня з комунікації у громадсько-політичній сфері, проектна керівниця. Спеціалізація – розробка ідейних платформ, тактичне проведення заходів, створення мереж прихильників. Менеджерка успішних комунікаційних кампаній кандидатів в депутати на парламентських виборах (2013), керівник прес-служби обласного штабу на виборах до місцевих та обласних рад (2015), менеджерка з комунікації та помічниця народного депутата України (2013-2018). Досвід роботи у сфері громадсько-політичних комунікацій - 13 років. 

Наталія Сабліна - кандидатка наук, депутатка міської ради з досвідом роботи на посаді депутата-секретаря міськради, засновниця громадської організації «Центр Громадянських Ініціатив Південь».

Євген Лебедєв - голова громадської організації, громадський активіст, експерт по роботі з місцевими органами влади та організації акцій прямої дії, роботи з виборцями.

Тренінг курс - нагода стати рушієм політичних змін в країні! Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням. Передбачена також компенсація квитків на суму не більше 600 грн в обидві сторони (за наявності оригіналів).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/TLnfEKhiZzDLvagY6 до 18:00 21 серпня 2020 року. Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 23 серпня 2020 року на електронну адресу кандидатки.

За додатковими питаннями та коментарями будь ласка звертайтеся до координатора проекту пані Олени Стефурак за електронною адресою [email protected] або за телефоном (067) 127 89 75.

Тренінг-курс проводиться у партнерстві з німецькою організацією Media in Cooperation and Transition за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

 

Контакти

  • Олена Стефурак 0671278975

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.