bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-театр (Львів)
12.08.2020

Молодь та поважних людей міста Львова запрошують взяти участь у семінарі з форум-театру, який відбудеться 26-27-28 серпня 2020 року.

Запрошуємо молодь та людей поважного віку до участі у форум-театрі

Ти молодий та активний і вважаєш, що прерогатива впливати на владу та вирішувати проблеми громади належить молоді? Тоді тобі до нас!

Вам вже за 50 і ви маєте знання та досвід, як вирішувати питання громади і готові ним поділитися? Тоді ми чекаємо саме на Вас! Будемо долати стереотипи разом!

Пропонуємо протягом трьох днів представникам різних поколінь (молодь та люди поважного віку 50+) працювати пліч-о-пліч у форматі форум-театру, над вирішенням актуальних проблем громади, та подати спільний проект на громадський бюджет міста.

Запрошуємо молодь та поважних людей міста Львова взяти участь у семінарі з форум-театру, який відбудеться 26-27-28 серпня 2020 року у м. Львів.

Для участі в семінарі НЕ потрібно бути актором та НЕ потрібно мати попередній акторський досвід, треба тільки Ваше бажання і натхнення!

Під час триденного семінару ми навчимося:

► проявляти себе через мистецтво «мовою тіла»;
► ділитися своїми емоціями і думками;
► обговорювати важливі питання і знаходити на них відповіді;

► грати в театральні ігри та освоїти акторські навички;
► створимо постановку, яку продемонструємо публічно в останній день семінару.

 Дати проведення: 26-27-28 серпня, з 11.00 до 18.30. Участь у всіх трьох днях є обов’язковою.

Місце проведення: м. Львів

Для того, щоб взяти участь у семінарі  та стати частиною вистави, необхідно заповнити коротку анкету за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/1Gt-GLIBsuJBRaLQlYmNp9RgbplNCKhrMUHSdccdMHX0/edit

Прийом заявок завершується  23 серпня о 23.59.

Кількість місць обмежена.

Організатори забезпечують харчування учасників під час проведення форум-театру та підготовки вистави. Вартість проїзду та проживання НЕ відшкодовується.

За детальною інформацією звертайтеся за тел..0979812738 (Оксана Коваль)

або пишіть нам на e-mail: [email protected]

Захід проводиться ГО «Суспільство і право» в рамках проєкту “Разом для громади!” за підтримки Управління “Секретаріат ради” Львівської міської ради.

Форум - театр - дуже незвична форма театру, яка допомагає подивитися на самих себе та на оточуючий світ з різних сторін, розвиває критичне мислення та ініціативність. За допомогою інтерактивних ігор та вправ учасники самі визначають тему постановки, вчаться знаходити рішення у конфліктних ситуаціях. Кожна вистава форум-театру унікальна, адже в ній беруть участь як актори, так і  глядачі, а сюжет народжується та трансформується безпосередньо на сцені.

Основна ідея Форум театру – показати суспільству необхідність участі кожної людини у побудові кращого майбутнього, пояснити людям, що у більшості випадків покращення їхнього життя й зміни соціальної ситуації в країні залежать від них самих. Форум-театр як методика громадянської та соціальної освіти, як різновид соціального театру підходить для роботи з різними групами населення, людьми різного віку, сфер діяльності, поглядів, з різним життєвим досвідом і різного культурного оточення.

Для участі в семінарі не потрібно бути актором та не потрібно мати попередній акторський досвід, треба тільки бажання, натхнення і три дні часу, який учасники готові присвятити творчості.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.