bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Серія вебінарів «Навички XXI ст.» для громсектору та соцпідприємств
11.08.2020

Pro Bono Club Ukraine проведе серію вебінарів «Навички XXI ст.». Протягом тижня 17-21 серпня щодня на вебінарах спікери розповідатимуть про excel, тайм-менеджмент, управління змінами, кібербезпеку та лідерство.

Світ швидко змінюється. Як стверджував футуролог Елвін Тоффлер, у ХХІ столітті неграмотні не ті, хто не вміє читати і писати, а ті, хто не вміє вчитися та перевчатися.  Крім професійних знань нам тепер необхідні soft skills, які допоможуть адаптуватися до постійних змін навколо.

У кожного з нас свій план, однак, VUСA світ все швидко змінює. Зараз ми це бачимо наочно. Навіть в період невизначеності, мінливості і складності ми можемо навчатися і балансувати за допомогою обраних стратегій та інструментів. Ми перемагаємо, коли об’єднуємось і співпрацюємо, підтримуємо один одного і ділимось знаннями”, - зазначає координаторка PBCU Анастасія Слав’янська

Pro Bono Club Ukraine в партнерстві з Deloitte прагне допомогти громадському сектору та соціальним підприємствам прокачати лідерські навички, інформаційну грамотність, гнучкість та адаптивність. 

У межах Deloitte WorldClass Week фахівці компанії безкоштовно поділяться професійним досвідом і знаннями з представниками неприбуткового сектору, які хочуть посилити свої проєкти і запозичити найкращі практики корпоративного сектору. 

Як найбільша у світі компанія з надання професійних послуг Deloitte прагне використовувати свій глобальний досвід і ресурси для здійснення впливу, що має значення. Ми переконані, що розвиток громадського сектору сприяє створенню сталих довгострокових і важливих програм для суспільства, розповідає  Катерина Юрченко, лідерка з корпоративної відповідальності та сталого розвитку «Делойт» в Україні

Протягом тижня 17-21 серпня пройдуть такі освітні події:  

  • вебінар «Основи кібербезпеки» від Андрія Зімаріна, менеджера департаменту управління ризиками компанії «Делойт» в Україні;

  • вебінар «Лідерство нової формації» від Анастасії Островець, консультантки податково-юридичного департаменту компанії «Делойт» в Україні; 

  • вебінар «Управління часом» від Юрія Гудзя, менеджера департаменту управління ризиками компанії «Делойт» в Україні;

  • воркшоп «Основи Excel» від Юлії Баранової, провідної аудиторки компанії «Делойт» в Україні;

  • вебінар «Управління змінами» від Кирила Лобача, лідера проєктного офісу компанії «Делойт» в Україні.

Вебінари відбуватимуться щодня о 15:00-16:30 з 17-го до 21-го серпня. Запрошуємо до участі представників громадських організацій та соціальних підприємств. Участь безкоштовна для підтверджених учасників. 

Ознайомитися з детальною інформацією та зареєструватися можна за посиланнямhttps://probono.org.ua/deloitte-week

Довідково

WorldClass – це глобальна програма Deloitte, в межах якої компанія прагне змінити життя 50 мільйонів людей у світі до 2030 року за допомогою підвищення якості навчання, формування професійних навичок та надання доступу до нових можливостей.

Pro Bono Club Ukraine (PBCU) - це платформа змістовних партнерств бізнесу з громадським сектором. Ми поєднуємо експертність бізнесу з потребами громадського сектору задля якісних соціальних змін. Розвиваємо культуру pro bono в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.