bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивний тренінг для майбутніх тренерів правоосвітньої гри
10.08.2020

Громадська організація «Ти потрібен Україні» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» реалізує проект  «Два козаки – три гетьмани»,  в ході якого готує тренерів для проведення правоосвітньої гри. 

Скоро місцеві вибори, але вже зараз відчувається, що громадяни України втратили віру в позитивні зміни та нейтрально, а часто негативно, сприймають обрання осіб, які мають на місцевому рівні, на рівні територіальних громад, міст та селищ представляти їх інтереси. Віками люди боролись, щоб мати “право вибору”, а наразі треба навіть спонукати та активізувати їх з метою, щоб вони його реалізували.

Для пояснення громадянам їх важливої ролі при державотворенні та окремих законодавчих моментів ми, ГО “Ти потрібен Україні”, створили правоосвітню гру, яка наочно та весело показує, як формуються держава та взаємодіють органи влади.

У 2019 році ми вже реалізовували подібний проєкт та вчили учасників презентувати себе, відстоювати свою думку, об’єднуватись для досягнення мети.

Наразі ми готові передати наявний в нас досвід та знання для майбутніх тренерів, які будуть проводити подібні заходи в своїх громадах.

І хто знає, можливо саме ця гра та саме Ви у ролі тренера спонукаєте людей висунути свою кандидатуру на майбутні вибори і це змінить нашу країну на краще.

До участі запрошуємо представників навчальних закладів, громадських організацій та просто активних людей, які працюють або прагнуть працювати із населенням в напрямку правової освіти та формування критичного мислення, введення нових методик в освіті.

Після проходження тренінгу Ви маєте можливість отримати подібну гру у подарунок за таких умов:

1) за умови використання гри без мети отримання прибутку (Ви маєте підписати відповідну угоду);

2) надання організаторам узгодженого місця та плану 1 заходу у Вашій територіальній громаді/населеному пункті.

Заходи будуть проходити в м. Києві та м. Одеса (або ще розглядається м. Херсон). Дати ще узгоджуються, як і місця провдення, але плануємо провести не раніше 10.09 та не пізніше 31.09, тобто друга половина вересня. 

Це однодневний інтерактивний захід, де учасникам компенсуються витрати на проїзд в обидва боки, буде організовано харчування за рахунок організаторів та при необхідності надається житло. Участь в тренінгу безоплатна.

Проєкт є нейтральним до будь якої політичної сили, проводиться без згадування діючих партій.

Матеріал підготовлено за підтримки Міжнародного Фонду “Відродження” у межах проєкту “Два козаки-три гетьмани”. Матеріал відображає позицію автора і не обов’язково зберігається з позицією Міжнародного Фонду ”Відродження”.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/3jrgZwdvVyrpwDSV9

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.