bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська Миротворча Школа-2020: оголошується набір
05.08.2020

Друзі, ми раді повідомити вас про початок 7-го сезону УМШ!

Центр близькосхідних досліджень (AMES) відкриває набір на Українську Миротворчу Школу 2020 року.

Проект працює вже сьомий рік, ровзивається і переформатовується. Змінюються акценти та оновлюється зміст. Ми розвиваємося разом із подіями та потребами сьогодення. Але незмінними залишаються прагнення конструктивної трансформації конфліктів, розвитку громад (та й що там казати - України в цілому) та впровадження ефективних переговорних практик.

Ми продовжуємо тримати зв’язок з нашими випускниками та партнерами на місцях.  Мережа налічує вже не одну сотню громадських діячів, освітян, держслужбовців та представників місцевого самоврядування.

Навчання складатиметься з трьох сесій:

1.  Соціальні та політичні конфлікти та їх трансформація (досвід України та закордону). Місце проведення - м.Приморськ Запорізької області. Плановані дати проведення - 14-19 вересня 2020 року.
Учасники матимуть змогу ознайомитися з основними категоріями конфліктології на прикладах конфліктів та досвіду їх трансформації в Україні та інших країнах.

2. Розвиток громад “Досвід співпраці влади та громадянського суспільства”. Місце проведення - м.Львів. Плановані дати - 9-13 листопада 2020 року. Учасники ознайомляться з прикладами та методами, які здатні вплинути на розвиток локальних громад, з авторськими методиками та унікальним досвідом.

3. Практична конфліктологія “Урегулювання конфліктів та медіація у соціально-політичній сфері”. Місце проведення - м.Київ. Плановані дати - 15-19 лютого 2021 року. Тематика - практика вирішення конфліктів; організація, підготовка і проведення переговорів; медіація у соціальних та політичних конфліктах.

Команда конфліктологів-практиків запрошує!

Організатори забезпечують проїзд, проживання та харчування учасників, надають їм необхідні навчально-методичні матеріали.

Для участі у відборі треба заповнити анкету за посиланням: shorturl.at/yzDGL

Дедлайн подання анкети - 25 серпня, повідомлення про результати відбору - 27 серпня.

Важливо: участь в усіх трьох сесіях для отримання сертифікату є обов’язковою!

Проект реалізується за фінансового сприяння Kurve Wustrow (Німеччина).

 

 

 

Контакти

Коментарі

Олександр Северин   1353 дні тому   #  

У разі технічних проблем з лінком на анкету прошу користуватися цим лінком: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd_7t8yO4ruO2eVGW_ePNpwxCcta_aKngOJPkpyXaNhTYWg5Q/viewform

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.