bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний вебінар «Життя після кризи – поліпшення життя жінок»
06.08.2020

Травмуючі події є в життєвому досвіді кожної людини – з дитинства, з важких сімейних обставин, робочих ситуацій, особистих стосунків з оточуючими, нещасних випадків, воєнних конфліктів… Як сучасна жінка може пережити наслідки травми, до кого може звернутись за допомогою та як може допомогти собі самостійно, користуючись порадами спеціалістів. Відповіді на всі ці питання відкриють наші колеги з Норвегії на вебінарі Ценру АХАЛАР в рамках Освітнього Фесту прав людини.

Вебінар «Життя після кризи – поліпшення життя жінок» буде у прямій трансляції на платформі ZOOM та на сторінках Освітнього дому прав людини та Центру АХАЛАР 6 серпня о 14:00 за київським часом.

Кожен із спікерів має унікальний досвід роботи з травмою жінок та поділиться власними напрацюваннями та дієвими практичними вправами на майстер-класах у прямому ефірі (участь можлива тільки за умови реєстрації на платформі ZOOMhttps://goo.su/1sK1)

Доріс Дрюс (Doris Drews), Норвегія

Фахівець в області психіатрії, що протягом багатьох років лікувала важко травмованих клієнтів. Крім роботи в якості терапевта і викладача, вона в даний час очолює відділення невідкладної допомоги у великій психіатричної амбулаторії в Осло. Доріс є одним із співавторів посібника “Психічне здоров’я і гендерне насильство”.

Нора Свеосс (Nora Sveaass) Норвегія

Клінічний психолог і почесний професор кафедри психології Університету Осло (UiO). У 2005-2013 рр. була членом Комітету ООН проти тортур. В даний час вона є членом Підкомітету ООН з питань запобігання катуванням та протягом багатьох років працює з жертвами травм і вимушеної міграції в психосоціальному центрі для біженців при Університеті Осло. Нора є редактором навчального посібника “Психічне здоров’я і гендерне насильство”.

Елізабет Нг Лангдаль (Elisabeth Ng Langdal), Норвегія

Географ, антрополог з фокусом на сферу здоров’я та країни, що розвиваються, має ступінь бакалавра з теорії масових комунікацій. Очолює HHRI з 2008 року.
Крім ведення бази даних ресурсів з наслідків порушень прав людини для психічного здоров’я, вона також є одним із співавторів посібника ”Психічне здоров’я і гендерне насильство”.

Реєструйтеся та отримайте нагадування та доступ до запису відео вебінару - https://goo.su/1sK1

––––––––––––––––––––––––-
Освітній Фест прав людини 2020 став можливим завдяки партнерству з Фондом Домів Прав Людини за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії та проєкту «Права людини для України», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2019-2023 рр.

Думки, висновки чи рекомендації належать організаторам та учасникам заходу і не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агенцій ООН.

#Разом_в_Домі_і_вДома #Дім #Освітній_Фест_прав_людини #ahalarfest #urbanбудда #життяпіслякризи

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.