bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Тернополі громадські активісти навчатимуться проєктному менеджменту
05.08.2020

20 та 21 серпня у місті Тернопіль проходитиме тренінг «Проєктний менеджмент з нуля». У заході зможуть взяти участь громадські активісти з Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей. Тренінг організовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності».

Мета заходу –  ознайомити громадських активістів з особливостями проєктного менеджменту та навчити їх самотужки заповнювати заявки на міжнародні та вітчизняні фонди. Цільова аудиторія тренінгу – громадські активісти, представники громадських організацій та об’єднань, які хочуть займатися проєктним менеджментом.

«Ми проводимо перший тренінг в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності». Вирішили, що розпочнемо з проєктного менеджменту, а саме з його азів. Фокусуємося на тих громадських активістах, у яких немає досвіду або ж його мало в написанні проєктних заявок. На учасників чекатиме дводенний інтенсив, який складатиметься з двох частин. У перші громадські активісти дізнаються про усі теоретичні аспекти проєктного циклу, в другій частині – займатимуться безпосереднім написанням проєктної заявки разом з тренерами. Цей тренніг має дати старт активізації проєктної діяльності наших громадських активістів на місцях»  – зазначає Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Тренінг проходитиме в режимі офлайн у м. Тернопіль. Для участі в заході необхідно зареєструватися за цим посиланням та пройти конкурсний відбір. Дедлайн прийому заявок – 12 серпня, 17.00 год. Результати відбору будуть оголошені 14 липня.

У заході, з міркувань безпеки, зможе взяти участь не більше 30 учасників, які будуть забезпеченні усім необхідним для роботи у тренінгу. Організаторами компенсуються витрати на проїзд, забезпечуються проживання та харчування учасників. 

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.