bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Блог-кафе «Екоблог: роль у формуванні екологічної свідомості громадян та екологічній освіті»
03.08.2020

7 серпня  відбудеться блог-кафе «Екоблог: роль у формуванні екологічної свідомості громадян та екологічній освіті» у місті Чернігові в рамках реалізації проекту «Разом Ми - Сила або як стати блогером».

Запрошуємо вас на блог-кафе «Екоблог: роль у формуванні екологічної свідомості громадян та екологічній освіті» у місті Чернігові в рамках реалізації проекту «Разом Ми - Сила або як стати блогером» у Чернігівській області, на якому будуть обговорюватися особливості ведення екологічних блогів, їх роль у екологічному вихованні та формуванні екологічної культури, стратегія планування,  створення та ведення ефективного  екоблогу. Учасники заходу зможуть долучитися до вирішення практичного кейсу «Планування та анонс екоблогу».

Блог-кафе відбудеться 7 серпня 2020 р. об 11:00 на базі Національного університету «Чернігівська політехніка», ауд. 1-333.

Тренерка – Гнедіна Катерина, амбасадорка проекту «Разом Ми - Сила або як стати блогером» у Чернігівській області.

Впевнені, що проблеми, які будуть обговорюватися під час блог-кафе, будуть корисними для молодих блогерів і допоможуть їм розробити ефективну стратегію ведення власного екоблогу для того, щоб бути почутими.

Участь у заході  безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проектних заходів.
  2. Досвід громадської діяльності та бажання посилення лідерських навичок.
  3. Обов’язкова реєстрація учасників  за посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/1sq4JHdM6q-XelJp9zqKgooHRAePgnrbq3nt5Ou48x8/edit?usp=sharing

Метою проекту є:

  • налагодження діалогу серед громадських організацій з питань забезпечення правового захисту  та рівних прав молодих людей в суспільстві;
  • розширення можливостей молодих людей та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі молоді з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з захистом їхніх прав на національному рівні;
  • розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей правозахисту та посилення плюралізму думок.

Проєкт реалізується НУ «Чернігівська політехніка» спільно з громадською організацією «Шлях у майбутнє» за підтримки Громадської організації «Фундація прав людини»,  Cultures Interactive e.V. (CI, Germany), The Anti-discrimination Education Society (TEA, Poland). Фінансування проєкту здійснюється коштами  Міністерства закордонних справ Федеративної республіки Німеччина.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.