bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старт тренінгів, спрямованих на вивчення міжнародного досвіду
31.07.2020

До уваги юристів, психологів, лікарів та журналістів, які працюють (висвітлюють проблему) в напрямку боротьби з тортурами, жорстоким або таким, що принижує гідність поводженням або покаранням.

Оголошуємо старт тренінгів, спрямованих на вивчення міжнародного досвіду ідентифікації, інтерв’ювання, експертизи, медико-правового документування, заснованих на принципах Стамбульського протоколу.

Тренери:
 

Русудан Беріашвілі - Dr.; M.D.; Ph.D., Кандидат наук Доцент кафедри судової медицини Тбіліського державного медичного університету, Грузія. Міжнародна експертка з імплементації Стамбульського протоколу.;

Ергун Сакал - LL.M, Міжнародне право, Мельбурнський університет. Данський інститут проти катувань (DIGNITY), юрисконсульт. Дослідник та консультант з питань міжнародного права в галузі прав людини, фокусування на питаннях запобігання катуванням, медико-правовій документації психологічних тортур, статі, попереднього ув’язнення та корупції у М’янмі, Україні, Сьєрра-Леоне та Уганді;

Ельна Сондергаард - LL.M, Закон Європейського Співтовариства, Коледж Європи, Брюгге, Бельгія. Данський інститут проти катувань (DIGNITY), старший юрисконсульт. Викладає на юридичному факультеті Копенгагенського Університету “Основні права особи”. Викладає в школі поліції норми Закону щодо заборони катувань;

Джессіка Е. Ламберт - Ph.D., Психолог консультант (акредитація APA), кафедра психології освіти та консультування, університет в Олбані, Державний університет Нью-Йорка. Данський інститут проти катувань (DIGNITY), старший науковий співробітник та психолог - Міжнародна реабілітація.

Курс розпочнеться з введення в проблематику для всіх зазначених фахівців. Навчання відбудеться в перші два тижні вересня в онлайн форматі. Зараз ми працюємо над створенням максимально зручного розкладу навчання: основні лекції будуть надані слухачам в записі, до них можна буде повернутися при необхідності, а live sessions з тренерами пройдуть або у вечірні години, або у  вихідні дні. Відбір учасників буде проводитися за принципом професійної відповідності та максимальної дотичності до проблеми.

Будь ласка, ретельно заповніть анкету, натиснувши на посилання нижче:

➤ РЕЄСТРАЦІЯ НА ТРЕНІНГИ

Інформацію про реєстрацію на тренінг з детальним розкладом буде надіслано відібраним учасникам на електронну пошту 24 серпня (до 18:00).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.