bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Напиши свою історію: Як пропрацювати свої травми через написання історій»
30.07.2020

Переживаючи кризову ситуацію або цілу низку травмуючих обставин, скоріше за все, наступним кроком для сучасної жінки буде зануритись в роботу, домашні справи та намагатись забути. Але травма нагадує про себе, час не лікує, якщо не допомогти йому.

Як пережити ситуацію чи подію? Як щодня допомагати собі рухатись далі? Як не втратити надію на майбутнє та робити маленькі кроки вперед?

1 серпня о 12:00 на вебінарі «Напиши свою історію: Як пропрацювати свої травми через написання історій» від Наталії Довгопол ви зможете дізнатись про можливості творчого письма для роботи з травмами. В програмі вебінару: сила і небезпека власної історії; я-героїня власної історії; шлях героя та основи сторітелінгу.

Наталія – письменниця та авторка декількох романів, практикуючий тренер для молоді. Вірить у силу написання особистих історій та на практиці знає про зцілюючі можливості мистецтва. Слухачі вебінару дізнаються, як написати історію, що буде важливою, сильною та дозволить почути власний голос.

Реєструйтесь на вебінар на платформі ZOOM: https://bit.ly/2X3I3Fg

Та приєднуйтесь до події у Facebook: https://goo.su/1R28

Зустрінемось на вебінарі в цю суботу о 12:00!

––––––––––––––––––––––––-
Освітній фест прав людини 2020 став можливим завдяки партнерству з Фондом Домів Прав Людини за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії та проєкту «Права людини для України», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2019-2023 рр.

Думки, висновки чи рекомендації належать організаторам та учасникам заходу і не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агенцій ООН.

#Разом_в_Домі_і_вДома #Дім #Освітній_Фест_прав_людини #ahalarfest #urbanбудда #життяпісля кризи

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.