bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовний вебінар «Стрес-менеджмент в практиці» від Центру АХАЛАР
29.07.2020

Незначний стрес є нормою і навіть корисний для розвитку особистості, він допомагає генерувати нові ідеї, мотивує до дій, не дозволяє стояти на місці. Накопичення стресу та переживання кризових ситуацій частіше за все формують травми та вимагають допомоги для людини, якою б сильною вона не здавалась зовні.

1 серпня о 10:00 в рамках тематичного блоку «Життя після кризи» Освітнього Фесту прав людини ви можете прослухати майстер-клас від спеціаліста у сфері кризової психології та травмотерапії Володимира Волошина. Психолог поділиться практичними порадами щодо подолання стресу на вебінарі «Стрес-менеджмент в практиці».

Здобуті експрес інструменти допоможуть слухачам вебінару покращити свій стан та стати більш продуктивними в роботі та повсякденному житті.

Реєструйтесь на вебінар на платформі ZOOM: https://bit.ly/3jJ1QU3

Та приєднуйтесь до події у Facebook: https://goo.su/1R25

Зустрінемось на вебінарі в цю суботу о 10 ранку!

––––––––––––––––––––––––-
Освітній фест прав людини 2020 став можливим завдяки партнерству з Фондом Домів Прав Людини за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії та проєкту «Права людини для України», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2019-2023 рр.

Думки, висновки чи рекомендації належать організаторам та учасникам заходу і не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агенцій ООН.

#Разом_в_Домі_і_вДома #Дім #Освітній_Фест_прав_людини #ahalarfest #urbanбудда #життяпісля кризи

Контакти

  • Центр АХАЛАР
  •  0632920622

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.