bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа громадських ініціатив: громадські ініціативи для громадської безпеки
23.07.2020

Громадська спілка «Громадські ініціативи України» та громадська організація «Точка доступу» запрошує представників цільових громад Донецької та Луганської областей до участі у Школі громадських ініціатив: громадські ініціативи для громадської безпеки.

Теми, які будуть представлені в рамках роботи «Школи громадських ініціатив»:

  • Робота в команді;

  • Планування та проведення адвокаційних кампаній на місцевому рівні;

  • Визначення потреб та можливостей громади через проведення локального аналізу (теорія та практична частина у вигляді домашнього завдання);

  • Навички комунікації для ефективної діяльності на локальному рівні: як запланувати та реалізувати інформаційну кампанію в громаді;

  • Ідентифікуємо та об’єднуємо  доступні ресурси для якісних змін в громаді (втілення в життя інструментів участі в прийнятті рішень);

  • Залучення волонтерів для роботи в громаді, зокрема завдяки співпраці з міжнародними програмами;

  • Врахування гендерного компоненту  у діяльності неурядової організації. 

Шукаємо учасників та учасниць, які:

  • зацікавлені у праці задля розвитку своїх місцевих громад;

  • мають бажання брати активну участь у впровадженні реформ в Україні;

  • готові брати відповідальність за свою громаду.

Чому варто взяти участь у «Школі громадських ініціатив: громадські ініціативи для громадської безпеки»?

Як учасник Ви:

  • актуалізуєте свої знання з механізмів взаємодії між громадськістю та місцевою владою;

  • дізнаєтесь про форми проведення локального аналізу;

  • зможете провести дослідження потреб та проблем своєї територіальної громади;

  • зможете будувати комунікацію на більш якісному рівні

  • дізнаєтесь як знаходити та працювати з волонтерами

Коли і де відбудеться «Школа громадських ініціатив»

Якщо карантинні обмеження не будуть посилені, то школа відбудеться в офлайні (так, так, ми зможемо бачити один одного ☺, але з дотриманням всіх вимог карантину). Планується, що захід буде відбуватися у місті Святогірську з 18 по 21 серпня. Паралельно буде працювати дві групи (група Луганської області та група Донецької області)

Для кого ця школа?

До участі запрошуються представники та представниці цільових громад Луганської та Донецької області, які є громадськими активістами, представниками організацій громадянського суспільства або ініціативних груп.

* Цільові громади в Донецькій області: Авдіївська, Сіверськ, Слов’янськ, Соледар, Дружківка, Добропілля, Світлодарськ, Мирноград, Покровськ, Мар`їнка, Мангушський р-н, Сартана, Волноваха, Великоновосілківський р-н, Вугледар, Красногорівка, Новгородське. 

Цільові громади в Луганській області: Лозноолександрівський р-н, Троїцьке, Нижньодуванка, Біловодськ, Міловське, Красноріченськ, Кремінне, Привілля, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Новоайдар, Станиця Луганська, Попасна.

Як взяти участь у «Школі громадських ініціатив»?

Для участі необхідно заповнити анкету за цим посиланням (https://forms.gle/YdexFCW28wVwmwjS6). Анкета буде відкрита до 9 серпня. Про результати відбору часників буде повідомлено до 12 серпня. Відібраним учасникам та учасницям буде надіслана детальна програма школи, а також вся логістична інформація. Участь у тренінгах (проїзд, проживання та харчування) повністю покривається за рахунок організаторів. 

Подаючи заявку на участь, кандидати беруть на себе зобов’язання взяти участь у всіх днях Школі громадських ініціатив: громадські ініціативи для громадської безпеки

За додатковою інформацією звертайтесь до: 

Анастасії Прокопенко, [email protected]

Школа громадських ініціатив: громадські ініціативи для громадської безпеки відбувається в рамках проєкту «Життя на межі миру: від громадських ініціатив до громадської безпеки громад» 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.