bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерні з фінансування передвиборної агітації на місцевих виборах 2020 року
15.07.2020

З огляду на наближення місцевих виборів восени 2020 року Національний демократичний інститут міжнародних відносин (NDI) спільно з Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та Британської допомоги (UK aid) від уряду Великої Британії у липні-серпні 2020 року продовжать проводити серію багатопартійних регіональних онлайн тренінгів у форматі Майстерень із фінансування передвиборної агітації на місцевих виборах 2020 року. 

Мета цих заходів - краще ознайомити учасників із законодавством про фінансування передвиборної агітації та вимогами до фінансової звітності на місцевих виборах, системою державного та громадського контролю за фінансуванням передвиборної агітації, а також із викликами, які стоять перед жінками-кандидатками, які вирішили балотуватися на місцевих виборах.

Від імені NDI та IFES ми запрошуємо  учасників/ць з кожної відповідної області на кожну з 9 майстерень, які можуть представляти обласний, міський чи районний осередок вашої партії для участі в майстерні у зазначеному регіоні. До участі запрошуємо представників/ць партії, які займаються питаннями фінансової звітності, залученням коштів (фандрейзингу) чи іншими фінансовими питаннями під час виборчої кампанії.

Враховуючи епідемічну ситуацію з COVID-19, заходи відбуватимуться в онлайн режимі на платформі ZOOM. Для участі у заході кожен учасник/ця має мати комп’ютер із камерою та мікрофоном, а також смартфон. Посилання на онлайн майстерню, а також інструкції щодо користування Zoom буде надіслано зареєстрованим учасникам/цям безпосередньо перед проведенням заходу.

Кожна майстерня триватиме 4 години, з 15:00 до 19:00.

Регіональні майстерні проходитимуть:

Щоб зареєструватися для участі в майстерні, просимо учасників заповнити відповідну реєстраційну форму. Кінцевий термін заповнення заявки - 1 робочий день до початку тренінгу.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся до Олександра Жеки ([email protected], тел (093) 609 71 37) або до Софії Котенко ([email protected], тел (096) 982 22 77).

 Щиро дякуємо за співпрацю!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.