bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс блог-кафе «5 порад для блогерства» у місті Суми
13.07.2020

Запрошуємо вас на блог-кафе «5 порад для блогерства» в рамках реалізації проекту “Голос жінки має силу” у Сумській області, на якому кожен зможе спробувати себе у якості блогера, виділити для себе важливі теми та спробувати написати свої перші пости, використовуючи 5 порад, які будуть озвучені на заході.

Блог-кафе відбудеться 21 липня об 11:00 на базі Сумського державного університету, ауд. Н-316.

Тренерка - Аліна Коваленко, амбасадорка проекту “Голос жінки має силу” у Сумській області

Впевнені, що сьогодні вести блоги може кожен. І робити це так, щоб бути почутим, щоб донести до людей те, що важливо. Саме за блогерами, які будуть писати «живі» блоги, – майбутнє, у якому кожен чітко та правдиво висловлює думку.

Тому приєднуйтесь, буде цікаво! Участь безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проектних заходів
  2. Досвід громадської діяльності та бажання посилення лідерських навичок;
  3. Обов’язкова реєстрація учасників у Фейсбук-групі Проект «Голос Жінки Має Силу» https://www.facebook.com/groups/women.voices.count/ та на порталі Фундації “MustPostToday”.

Всіх зацікавлених в участі у блог-кафе «5 порад для блогерства» просимо заповнити реєстраційну форму на платформі MustPost.Today за посиланням - https://www.mustpost.today/anons-blog-kafe-5-porad-dlya-blogerstva-u-misti-sumy/

У Сумській області проект реалізується ГО “Інтелект Сумщини” у співпраці з ГО “Фундація прав людини”.

Метою проєкту є установлення в суспільстві гендерної рівності, забезпечення виконання в Україні умов Резолюції 1325 РБ ООН, підтримка місцевих органів влади та неурядових організацій, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі жінок у всіх суспільних процесах, розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі жінок з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з побудовою миру та встановленням безпеки на національному рівні, розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей миротворчості, послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві шляхом спільної творчої діяльності, залучення до миротворчих процесів широкої аудиторії за допомогою художніх виставок, драматичних театрів, вуличних вистав, відеоблогів та інших арт-форматів.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

 

Контакти

  • Анна Євсєєва координатор проекту «Голос жінки має силу 2020» у Сумській області тел. +380955627325 e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.