bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Віртуальний meet up: соціальний проєкт - як дійти до фіналу?
07.07.2020

Мрієш змінити світ навколо себе? Ідеї не йдуть далі сторінок паперу чи обговорень у соцмережах? Боїшся почати щось робити, бо не знаєш як?

У рамках програми “Відкритого простору” #Давайзміни #Виходьзамежі спеціально для тебе робимо віртуальну зустріч з реальними людьми, які втілили свої соціальні проєкти у життя!

Зустрічай та надихайся:

Вікторія Верес, засновниця громадської організації “КультПрожектор”, місія якого розвиток креативної економіки
Громадська діячка та арт-менеджерка зі стажем 12 років. Вікторія розкаже про платформу альтернативної освіти Art HUB Zp у Запоріжжі, запуск якої підтримав Департамент туризму та культури міської ради Запоріжжя. У 2019 році ініціювала фестиваль «Сучасне мистецтво для покоління Z» в Запоріжжі.

Ольга Радіонова, директор Станції юних натуралістів Каховської міської ради, голова молодіжної організації «Нічна Мана», громадська радниця, тренерка та фасилітаторка. Минулого року у співпраці зі спортивним клубом «NK Run» ініціювала проєкт «ЕКОвка 2020», який став одним з переможців у конкурсі муніципальних грантів. Планується повторне проведення проєкту на початку вересня 2020


Наталія Пиво є лідером ініціативної групи Новоолександрівської об’єднаної територіальної громади, що командно реалізовали грантовий проект у програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» DOBRE від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на суму 5 тис дол США. Ініціаторка створення Молодіжної ради в Новоолександрівській Об’єднаній Територіальній Громаді. Співорганізаторка соціальної платформи S-Platform.

Ініціатор зустрічі - S-platforma платформа для соціальних проєктів

Робоча команда:
Ольга Орєхова
Марина Горностай
Ніка Шуляк
Руслана Єрмолаєва
Владислава Доницька

Трансляція події відбудеться на сторінці Upgrade DniPro через ZOOM
За посиланням https://us02web.zoom.us/j/85805355278 ти можеш доєднатися до події і стати учасником обговорення!
ID: 858 0535 5278
Пароль не потрібен

Вхід вільний!

Контакти

  • https://www.facebook.com/events/581656005886231/?active_tab=about

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.