bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг із мистецтва фотографії та безкоштовний базовий урок фото у Харкові
14.04.2010

З 19 по 25 квітня в Харкові буде реалізовано проект «Про фотографію простими словами» для європейських студентів. Захід організовується Європейським Студентським Форумом і фотошколою «10х15». Мета проекту – популяризація Харкова і України в очах Європи та світової спільноти, зміцнення міжнародних зв’язків між молоддю, а також особистісний розвиток і придбання нових навичок як європейськими студентами, так і організаторами проекту.

У ході проекту 10 любителів фотографії з різних країн візьмуть участь у майстер-класах із пейзажної, портретної, анімалістичної, репортажної, натюрмортної фотозйомки, познайомляться з історією фотографії. Список викладачів включає відомих харківських фотографів Володимира Оглобліна, Володимира Лелюка, Сергія Козлова, Геннадія Удовиченко. Проект має і культурну складову: учасники відвідають екскурсії по Харкову та Харківській області, попаряться в російській лазні, скуштують традиційні українські страви та напої, поділяться секретами своєї національної кухні, побувають у художньому музеї, візьмуть участь у «снепшоті» на тему «Просто Харків. Погляд із Європи» (конкурс концептуальної фотографії).

Крім того, у рамках проекту 20 квітня о 18.00 у Харківському обласному Палаці дитячої та юнацької творчості, розташованому за адресою вул. Сумська, 37, пройде базовий урок фотографії, відвідати який безкоштовно зможуть усі охочі за умови попередньої реєстрації. Урок проведе Юрій Артюх, член Союзу фотомитців Україні, призер багатьох українських та міжнародних конкурсів, у тому числі Playboy Photo Award.

Завершиться тижневий тренінг фотовиставкою, на якій будуть представлені роботи європейських студентів – учасників тренінгу.

Отримати додаткову інформацію про проект, а також зареєструватися для участі в базовому уроці фотографії можна, написавши на адресу [email protected] (у темі листа вкажіть «Реєстрація на урок фото».

Довідкова інформація:

Організація Європейський Студентський Форум (також називається AEGEE) – найбільша в Європі молодіжна неприбуткова неполітична організація, яка налічує понад 17 тисяч членів. Представництво організації в Харкові було засновано в жовтні 2006 року і об’єднує більше 20 мотивованих активних учасників. За час свого існування Європейський Студентський Форум здійснив у Харкові два міжнародних проекти, спрямованих на популяризацію Харкова та України в Європі та у світі, а також два збори одягу та іграшок для дітей-сиріт Харківської області.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.