bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-школа проєктного менеджменту
22.06.2020

ПОБФ «Фонд розвитку громад «Ініціатива»в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу запрошує команди неурядових громадських організацій (НГО) та ініціативних груп до участі у онлайн-школі проєктного менеджменту.

Мета Школи – підвищення організаційної спроможності неурядових громадських організацій, сприяння сталості їх діяльності, підвищенню фінансової стабільності та налагодженню комунікації задля розвитку громад.

Навчання у Школі триватиме з 1 липня до 15 грудня 2020 року і буде складатись із 7 модулів. Кожен модуль передбачає ознайомлення з відео матеріалами, підготовку домашнього завдання, участь у тренінгу, спілкування з експертами тощо.

Навчання в Школі проєктного менеджменту дозволить

-           напрацювати пакет документів для вашої НГО (зокрема, Стратегію розвитку НГО, документи для управління проектами, Комунікаційну стратегію НГО, План управління фінансами НГО, План фандрайзингу тощо)

-           налагодити співпрацю з неурядовими громадськими організаціями з інших регіонів України

Протягом навчального курсу ваша організація отримає індивідуальний консультаційний супровід від експертів з проєктного менеджменту.

Усі учасники та учасниці, які візьмуть участь у всіх модулях Школи та успішно закінчать навчання, отримають сертифікат про проходження курсу з питань організаційної спроможності та проєктного менеджменту НГО.

До участі у Школі запрошуються представники/ці неурядових громадських організацій та ініціативних груп, що зареєстровані та здійснюють діяльність на території Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької та Луганської областей на території наступних цільових громад:

 

Область

Громади

Дніпропетровська

Новомосковськ, Нікополь, Павлоград

Житомирська

Новоборівська ОТГ, Червоненська ОТГ, Високівська ОТГ

Запорізька

Бердянськ, громади Бердянського р-ну (Берестівська ОТГ, Осипенківська ОТГ), Мелітополь, громади Мелітопольського р-ну (Новенська ОТГ, Семенівська ОТГ), Приазовська ОТГ, Приморська ОТГ, Кирилівська ОТГ, Якимівська ОТГ)

Донецька (території, підконтрольні Уряду України)

Добропілля (Білицьке, Білозерське), Дружківка, Покровськ, Мирноград, Слов`янськ, Сіверська ОТГ, Соледарська ОТГ, Новгородське, Світлодарськ, Мангушський р-н, Волноваська ОТГ, Вугледарська ОТГ, Сартанська ОТГ, Великоновосілківський р-н, Красногорівка/Мар’їнка, Авдіївка;

Луганська (території, підконтрольні Уряду України)

Лозно-Олександрівська ОТГ, Привільська ОТГ, Троїцька ОТГ, Нижньодуванська ОТГ, Біловодська ОТГ, Попасна, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Кремінна, смт Красноріченське, Мілове, Станиця Луганська, Новоайдар, Золоте, Щастя, Трьохізбенка

 

Заохочується участь команд НГО (від 2 до 5 осіб), до яких входитимуть керівники НГО, фінансові спеціалісти/бухгалтери, керівники проєктів, менеджери проєктів та інші. У такому разі усі члени команди подають індивідуальні заявки на участь.

Для участі в Школі просимо до 1 липня  2020 р. подати ЗАЯВКУ

При виникненні запитань звертайтеся на електронну пошту [email protected]

 

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз, Європейський інвестиційний банк, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.