bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Анонс блог-кафе «Арт-анімація для блогів»
22.06.2020

Всіх бажаючих запрошуємо на блог-кафе «Арт-анімація для блогів» в місті Суми в рамках реалізації Програми з відновлення миру та діалогу для внутрішньо переміщених жінок «Голос жінки має силу 2020».

Кожен блогер має бути в тренді. Сьогодні більшість людей сприймають інформацію візуально, мають кліпове мислення. Анімація стає популярною та більш клікабельною, саме тому ми проводимо блог-кафе, присвячене створенню анімації для блогів, щоб привернути увагу читачів.

Учасники мають завантажити програму «BAZART» для IOS та «PicsArt» для Android (вам можуть допомогти завантажити їх на блог кафе).

Блогери будуть створювати власну анімацію та писати пости, підбирати палітру кольорів для свого блогу, ознайомляться із ресурсами, на яких можна знайти цікаві ідеї, щоб надихнутися на роботу.

Блог-кафе відбудеться 23 червня об 11:00:00 у м. Суми, в Сумському державному університеті, навчально-науковий корпус, аудиторія Н-316. 

Тренерка – Аліна Коваленко, амбасадорка проєкту “Голос жінки має силу”. Участь – безкоштовна.

Що потрібно для участі:

  1. Готовність вести блог на соціальну тематику проекту та бажання активно долучатися до проектних заходів
  2. Досвід громадської діяльності та бажання посилення лідерських навичок;
  3. Обов’язкова реєстрація учасників у Фейсбук-групі Проект «Голос Жінки Має Силу» https://www.facebook.com/groups/women.voices.count/ та на порталі Фундації “MustPostToday”.

Всіх зацікавлених в участі у блог-кафе «Арт-анімація для блогів» просимо заповнити реєстраційну форму на платформі MustPost.Today за посиланням - https://www.mustpost.today/anons-blog-kafe-art-animatsiya-dlya-blogiv/

У Сумській області проект реалізується ГО “Інтелект Сумщини” у співпраці з ГО “Фундація прав людини”.

Метою проєкту є установлення в суспільстві гендерної рівності, забезпечення виконання в Україні умов Резолюції 1325 РБ ООН, підтримка місцевих органів влади та неурядових організацій, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі жінок у всіх суспільних процесах, розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, створення простору для повноправної участі жінок з усієї України у вирішенні питань, пов’язаних з побудовою миру та встановленням безпеки на національному рівні, розвиток блогерства як інструмента впливу та каналу комунікації для цілей миротворчості, послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві шляхом спільної творчої діяльності, залучення до миротворчих процесів широкої аудиторії за допомогою художніх виставок, драматичних театрів, вуличних вистав, відеоблогів та інших арт-форматів.

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Контакти

  • Анна Євсєєва координатор проекту «Голос жінки має силу 2020» у Сумській області тел. +380955627325 e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.