bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Тексти» запрошують попрацювати з відкритими даними Івано-Франківська
21.06.2020

Наступний Open Data Campus від Texty.org.ua відбудеться 2-5 липня 2020 року в онлайн-режимі для Івано-Франківська. Учасники отрмають практичні навички щодо роботи з відкритими даними міст та в командах зможуть створити свій проект.

В яких школах найкраще навчають? Які вулиці відремонтують цього року? Чи законно розміщені кіоски й реклама на вулицях? Чи ефективно місто керує нерухомістю й землею?..

Відповіді на ці та інші запитання можна знайти в безмежних масивах міських даних. Для того, щоб дані приносили користь, необхідно створювати прості та зрозумілі сервіси, візуалізації та аналітичні матеріали.

Якщо ви прагнете зрозуміти цінність відкритих даних міст та використати їх для вирішення локальних проблем, запрошуємо вас на Open Data Campus. Івано-Франківськ!

У зв’язку з пандемією COVID-19 подія відбудеться онлайн. Що означає онлайн-формат проведення події? Це поєднання онлайн-лекцій, спілкування (відео-дзвінки, повідомлення), самостійних завдань та роботи в групах.

У четвер та п’ятницю заплановані лекції та тренінги, які можна прослухати наживо або в записі. У вихідні — триватиме робота над груповими проектами. З кожною з залучених команд працюватиме окремий ментор. Такий графік дозволить вам поєднувати заняття на кампусі з вашою роботою або навчанням.

Докладна інформація про кампус - на сайті: http://campus.texty.org.ua/

Щоб зареєструватися, перейдіть за посиланням: https://forms.gle/cq6wQqpvdjvb1exXA

Кінцева дата подачі заявок на Open Data Campus. Івано-Франківськ — 28 червня 2020 року.

Про результати відбору буде повідомлено окремим листом до 30 червня 2020 року.

Захід відбуваєтсья в рамках проекту “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах” (TAPAS).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.