bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у навчальній програмі «Посилення правової спроможності ГО»
17.06.2020

Посилення правової спроможності ГО – це навчальна програма, яка передбачає співпрацю громадських організацій та юридичних компаній з метою вдосконалення внутрішніх операційних процесів ГО.

Програма може допомогти Вашій організації вирішити питання різного характеру:
- допомога в налагодженні внутрішніх документів (політики та процедури);
- допомога у вирішенні правових питань, що стосуються діяльності організації;
- аналіз внутрішніх процесів організації та отримання рекомендацій щодо їх покращення (комунікація, документообіг, тощо);
- допомога з опрацюванням алгоритму щодо досягнення бажаного результату за одним із завдань організації;
- Ваш особистий запит.

Отримавши запит із описом проблеми чи питання від Вашої організації, ми презентуємо його представникам юридичного бізнесу. Після цього юридична компанія може взятись допомогти Вам в рамках Програми. За умови відбору Вашої організації юридичною компанією, Ви отримаєте рекомендації від юридичних партнерів Програми щодо системного вирішення правових питань, вдосконалення процесів з комунікацією чи документообігом в організації, а також підтримку у впровадженні змін. Партнери Програми - це юридичні компанії, які працюють pro bono.

Навчальна програма передбачає такі етапи:

- збір запитів від громадських організацій;
- презентація запитів представникам юридичних компаній та відбір запитів;
- спільна робота громадської організації та юридичної компанії над запитом;
- надання рекомендацій від юридичного бізнесу щодо вирішення питання чи вдосконалення процесів у діяльності організації;
- впровадження рекомендацій у діяльність організації за підтримки юридичного бізнесу;
- презентація спільних результатів.

Участь у навчальній Програмі можуть взяти громадські організації та соціальні ініціативи, які працюють для блага та розвитку українського суспільства.

 Для участі потрібно заповнити анкету реєстрації за посиланням shorturl.at/fDEX4 до 19.06.2020 (до 24.00). Будь ласка, вкажіть в анкеті ваше питання або проблему максимально чітко. У випадку необхідності надання матеріалів або додаткової інформації, надішліть їх на адресу [email protected] з темою листа “(назва організації)_Посилення правової спроможності ГО”.

Відібрані учасники Програми будуть оголошені 30 червня 2020 року. Результати аналізу вашої заявки будуть повідомлені на електронну адресу, вказану під час реєстрації. Участь у Програмі безоплатна.

З додатковими питаннями звертайтесь на [email protected] або 093 768 77 57 (Олена Немченко).

Навчання реалізується в рамках Програми Pro Bono Lab Української школи практичних знань з питань доступу до правосуддя. Навчальна програма Pro Bono Lab курується Українська фундація правової допомоги за експертної участі PILnet, ZMINA. Центр прав людини, ІРЦ Правовий простір за підтримки Міжнародний фонд “Відродження”.
 
 Конкурс на участь у навчальній програмі "Посилення правової спроможності ГО"
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.