bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс «Дистанційна робота для публічних службовців».
11.06.2020

Як ефективно працювати у віддаленому режимі?Як налагодити комунікацію з колегами та керівництвом? Як «домовитися» з близькими людьми про робочі години та уникнути можливих непорозумінь? Як зберегти ментальне здоров’я?

Ці питання постали перед усіма нами через пандемію COVID-19.

Налагодження на дистанційну форму роботи публічними службовцями зумовлюють вплив не лише на персональному або особистому рівні. Першочергового впливу зазнають власне виконання функціональних обов’язків працівником. Саме тому важливо забезпечити оперативний та комфортний перехід публічних службовців до нових умов роботи з мінімальним негативним впливом на добробут всієї країни.

Курс «Дистанційна робота для публічних службовців» допоможе налагодити віддалену роботу публічних службовців всіх рівнів, а пропонований інструментарій та поради будуть цікаві широкому слухацькому загалові – від керівників та співробітників підприємств до студентів, викладачів та представників малого та середнього бізнесу.

Цей курс рекомендований Національним агентством України з питань державної служби до використання при розробці та реалізації загальних програм підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за змішаною формою навчання.

Звертаємо вашу увагу, що цей курс є складовою частиною загальної короткострокової програми підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування «Організація роботи державних службовців за межами адміністративної будівлі державного органу», акредитованої Національним агентством з питань державної служби.

Курс створено Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у партнерстві з Громадською організацією «Прометеус», Українською школою урядування та Національним агентством України з питань державної служби.

Посилання на онлайн-курс https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:UNDP+WO101+2020_T2/about

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.