bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Ринок вирішить? Міграція»
11.06.2020

Якими мають бути міграційні політики держав і міст у сучасному світі? CEDOS запрошує говорити про це у четвер, 11 червня, з 15:00 до 17:00, у рамках Українського урбаністичного форуму.

Без справедливих державних політик боротьба за власний добробут в умовах карантину повністю лягає на людей. В особливо скрутному становищі опиняються іноземці та іноземки у різних країнах.

Під час вебінару говоритимемо про українок і українців за кордоном, про іноземок та іноземців в Україні під час пандемії. А також про те, якою повинна бути державна міграційна політика, щоби пом’якшити негативні наслідки карантину для цих людей.
  • Як обмеження зовнішньої та внутрішньої мобільності вплинуло на українок та українців? В якому становищі опинилися іноземки та іноземці, які не змогли поїхати додому?
  • Як змінився доступ до соціального захисту та інфраструктури для мігранток і мігрантів під час карантину?
  • Як змінилася зайнятість і дохід мігранток і мігрантів під час карантину?
Подія пройде у додатку в Zoom. Участь безкоштовна за реєстрацією: bit.ly/mihratsiia. Посилання на конференцію ми надішлемо усім зареєстрованим.
 
Вебінар є частиною Українського урбаністичного форуму 2020, який відбувається онлайн через карантин. Під час цьогорічного форуму ми говоримо про те, як міста розвиваються в умовах ринкової економіки. А також які соціальні, політичні та економічні процеси стоять за типовими проблемами українських міст у сферах житла, міграції, транспорту, екології, зайнятості, культури, публічного простору. Проєкт відбувається за підтримки Heinrich-Böll-Stiftung Ukraine.

Контакти

  • Український урбаністичний форум https://www.facebook.com/ukrurbanforum
  • Аналітичний центр CEDOS https://www.facebook.com/CEDOS.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.