bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Ринок вирішить? Публічний простір міст»
27.05.2020

Чи зможе вільний ринок забезпечити якісні публічні простори? Аналітичний центр CEDOS запрошує на другий вебінар в рамках Українського урбаністичного форуму, який цього року проходить онлайн. Вебінар відбудеться в четвер, 28 травня, з 16:00 до 18:00.
 
Поширення нового вірусу COVID-19 і карантин у наших містах актуалізували питання визначення публічних просторів та їх доступності. Рішення органів влади щодо «безпеки громадян» під час карантину показали відсутність консенсусу в розумінні відкритих просторів і цінності права на публічні простори.
 
Будемо дискутувати про те, чи зможе вільний ринок забезпечити якісні публічні простори в містах, і як на них вплинув карантин. Також поговоримо про теоретичне і прикладне визначення публічних просторів, кому вони належать, що робить їх доступними, як публічні простори будуть трансформуватись у часи сучасних викликів і багато інших питань.
 
Подія у Фейсбуці: https://www.facebook.com/events/991667521236102/
 
Вебінар пройде у додатку в Zoom. Участь безкоштовна за реєстрацією: bit.ly/vebinar_prostir. Посилання на конференцію ми надішлемо усім зареєстрованим.
 
Ця дискусія проходить у партнерстві з Центром урбаністичних студій. Подія є частиною Українського урбаністичного форуму 2020, який відбувається онлайн через карантин. Під час цьогорічного форуму ми говоримо про те, як міста розвиваються в умовах ринкової економіки. А також які соціальні, політичні та економічні процеси стоять за типовими проблемами українських міст у сферах житла, міграції, транспорту, екології, зайнятості, культури, публічного простору.
 
 

Контакти

  • Український урбаністичний форум https://www.facebook.com/ukrurbanforum
  • Аналітичний центр CEDOS https://www.facebook.com/CEDOS.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.