bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Самоорганізація населення»
20.05.2020

Сучасні технології допомагають нам відкривати нові можливості для роботи та навчання. Зовсім нещодавно ми проводили наш перший вебінар, а сьогодні ця форма організації заходів стала для нас звичною. Долучайтеся з будь-якого куточку країни в зручний для Вас час аби дізнатися, як можна впливати на рішення місцевої ради вже сьогодні. Чули про органи самоорганізації населення? Знаєте, що Ви з сусідами можете утворювати їх самостійно? Ми розповімо про всі тонкощі цього процесу та покажемо його практичну користь.

Що: вебінар «Самоорганізація населення» від Активної громади м.Волноваха

Коли: 26.05 0 15.00

Тривалість заходу: 1 година.

Як долучитися: https://forms.gle/PUeXPHayqBTd4ATt7

Запрошуємо долучитися до вебінару мешканців ОТГ(Перевага надається мешканцям майбутньої Хлібодарівської та Ольгінської ОТГ), депутатів місцевих та обласних рад, помічників депутатів, представників громадських організацій та бізнесу, експертів та всіх активних громадян, які хочуть знати більше органи самоорганізації населення та громадські ради при органах місцевого самоврядування.

Під час вебінару Ви дізнаєтеся:

  • що таке органи самоорганізації населення, який порядок їх утворення та функціонування;0
  • успішні приклади органів самоорганізації населення в Україні;
  • що таке громадські ради при органах місцевого самоврядування, чим вони займаються, приклади таких рад;
  • як і для чого створюють молодіжні ради.

Разом з тренером/ркою заходу Ви проаналізуєте переваги створення органів самоорганізації населення для громадян, для влади та для малих громад. А також виконаєте невеличку вправу «як створити орган самоорганізації населення?» або «що робити громадській раді в ОТГ?». Це допоможе Вам мати власний алгоритм дій для створення подібного органу в своєму місті/ОТГ.

Долучайтеся до заходів, які ВІ «Активна Громада» проводить в онлайн форматі і ми переконаємо Вас, що можна залишатися активними щодня, за будь-яких обставин.

З нетерпінням чекаємо на Вас 26 травня о 15.00

Контактна особа: Твереза Яна, координаторка ВІ «Активна Громада» міста Волноваха.

Тел. +380 933441109 ; e-mail: [email protected]

Довідка. Кампанія «Задай курс владі» реалізується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI).

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягти добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Контакти

  • Регіональний координатор ВІ Активна громада м.Волноваха Твереза Яна 0933441109

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.