bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реєстрація на вебінар «Тато-школа»
20.05.2020

Розпочинається реєстрація на вебінар «Тато-школа», що буде складатися з 4 модулів, перший з яких, розпочинається 30 травня. 
 
У мінливому світі складно зорієнтуватися, як виховувати дітей. Традиційний поділ на «дівчачі» і «хлопчачі» планети більше не працює: лідерство, відповідальність, емоційний інтелект — неодмінні якості людини ХХІ століття, і у них немає статі.
 
Ми розпочинаємо реєстрацію на вебінар «Тато-школа», що буде складатися з 4 модулів, перший з яких, розпочинається 30 травня.
На заняттях ви зможете:
  •  обмінюватися досвідом та отримати професійну психологічну підтримку;
  •  розвинути свої навички татівства разом з професійним психологом та іншими татами;
  •  навчитися отримувати задоволення від татівства, у тому числі від виконання рутинних завдань, пов’язаних із доглядом за дітьми та вихованням дітей;
  •  більше якісного часу проводити зі своїми дітьми і отримувати задоволення від цього.
Спікером є професійний психолог та досвідчений тато, що пройшов тренінг Фонду ООН у галузі народонаселення щодо розвитку відповідального татівства – Артем Пікущенко.
 
Якщо ти хочеш стати кращим татом та чоловіком – не зволікай – реєструйся за посиланням:
 
Проєкт «Сприяння гендерній рівності та попередженню гендерно-зумовленого насильства через формування довірливих відносин з дітьми та гендерно-чутливої поведінки татів в умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19» реалізується в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.