bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів
02.04.2010

Є тренери, які регулярно застосовують у своїх тренінгових програмах малюнок, метафори, роботу з тілом, різноманітніі методи візуалізації і інші творчі методи. Є тренери, які цього не роблять, вважаючи зайву „мішуру” марною тратою дорогоцінного тренінгового часу. Ми ж вважаємо, що істина завжди десь посередині і пропонуємо свій тренінг для тих, хто: хоче дізнатись, що таке творчі методи, які вони бувають і навіщо потрібні; цікавиться, де і як в тренінгу їх можна застосовувати найбільш ефективно; хоче навчитися використовувати в тренінгах роботу з малюнком, образом і тілом, навчитися створювати власні тренінгові вправи; вірить, що тренінг – зручне місце для розвитку креативу (в розумних межах) і мріє пошукати і знайти і креатив, і розумні межі:).

Мета тренінгу: навчити учасників використовувати креативні методи в тренінговій роботі.

Для кого буде цікава наша програма? для практикуючих тренерів (як початківців, так і досвідчених), які хочуть удосконалити навички створення тренінгових вправ з чого завгодно; для експертів (викладачів, психологів, менеджерів), які хочуть знайти креативну форму для ефективної передачі своїх знань; для усіх, хто працює в галузі навчання і хоче розширити свої можливості за рахунок нових методів і технік.

В результаті учасники: будуть знати, що таке креативні методи та де їх можна використовувати; навчаться створювати креативні вправи «з нуля»; поповнять “тренерську валізу” методами та техніками, які зможуть використовувати одразу; зможуть сміливо використовувати у тренінгу роботу з малюнком, тілом та метафорами; отримають задоволення від творчої атмосфери. Після успішного проходження курсу видається сертифікат.

Тренінг проводиться: 9 -11 квітня, з 10:00 до 17:00.

Участь у тренінгу є оплатною і коштує - 490 грн. Увага! Участь у тренінгу тільки за попереднім записом!

Додаткова інформація та запис на тренінг:

тел. 096-388-99-39; 066-351-37-500; 066-484-35-51 e-mail: [email protected]

Контакти

  • Павло Горбенко
  • Центр тренінгових технологій ”Коло”
  • [email protected]
  • 096 388 99 39

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.