bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівці з Лос-Анжелесу розкажуть про інтелектуальну власність
01.04.2010

Запрошуємо Вас на тренінг, з інтлектуальної власності, який проводитимуть ЛОГО “Центр розвитку науки” спільно з Східноєвропейським консорціумом біомедичних центрів RECOOP HST та американським медичним центром CSMC 9 квітня 2010 року (9:00 – 15:00) у готелі “Дністер”, вул. Матейка, 2.

Ви навчетесь як захистити свою інтелектуальну власність, зрозумієте як її оцінити, отримаєте цікаву інформацію про винаходи, дізнаєтесь як управляти своєю інтелектуальною власністю в Україні, США та ЄС, здобудете знання про шляхи і можливості ліцензування та патентування.

Тренінг будуть проводити фахівці з Лос-Анжелесу (США). У вас також буде можливість отримати відповіді на свої питання безпосередньо у кращих американських тренерів по інтелектуальній власності. Участь у тренінгу є безкоштовною.

Усім хто бажає взяти участь у даному заході необхідно до 24:00  7.04.2010 року заповнити анкету, прикріплену до цього повідомлення та надіслати її на е-мейл адресу: [email protected] (просимо як тему листа вказувати: “IP-training”). 8-го квітня зранку учасники отримають детальну програму тренінгу.

Додаткова інформація:

Людмила Єзгор, тел. (097)649-91-08.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.