bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як побудувати відносини із компаніями та розробити спільні проекти, потрібні громаді?
31.03.2010

Семінар для громадських організацій «Cоціальна відповідальність: як побудувати відносини із компаніями та розробити спільні проекти, потрібні громаді»

13 квітня 2010 року,  з 14.00 – 16.00 в готелі «Київ» – відбудеться семінар для громадських організацій «Соціальна відповідальність: як побудувати відносини із компаніями та розробити спільні проекти, потрібні громаді».  

Семінар організований Центром Розвитку КСВ в рамках Проекту «Розроблення порядку денного з КСВ», за підтримки Pact. Inc., Програма «Об’єднуймося заради реформ» (UNITER).

Питання, які обговорюватимуться під час семінару:

  • що таке корпоративна соціальна відповідальність?
  • якою має бути соціальна відповідальність громадських організацій?
  • які переваги для НГО від впровадження соціальної відповідальності?
  • як зробити ефективним партнерство між бізнесом і громадськими організаціями?
  • досвід успішного фандрайзингу соціальних проектів від провідних європейських організацій;
  • Роль НУО в просуванні КСВ.

Спікерами семінару виступають міжнародні експерти:

  • Лєнка Суротчак, директор Pontis Foundation (Словаччина), однієї з найбільш ефективних фундацій у Східній Європі. Фундація працює для розвитку потенціалу і організаційної спроможності громадських організацій і впроваджує програми КСВ і філантропії. Лєнка очолила фундацію в період реструктуризації і розвитку, під її керівництвом було засновано Форум Бізнес-лідерів для впровадження КСВ в бізнес-стратегію компаній. До Фундації - Лєнка очолювала програми з розбудови інституціональної спроможності громадських організацій, ініціювала крос-секторальне співробітництво з міжнародними компаніями і урядами-донорами, працювала в Фундації для громадянського суспільства в США і Словаччині з питань фандрайзингу, корпоративної філантропії і проекті волонтерства. Також є досвід роботи в Словацькій національній агенції із залучення міжнародних інвестицій і тележурналістом.
     
  • Анна Пітерс, координатор з питань корпоративної соціальної відповідальності, Bertelsmann Foundation, приватний фонд однієї з найбільш відомих медіа-груп Німеччини. Пріоритети роботи – соціальна відповідальність міжнародних компаній та урядів. Анна спільно з товариством технічної допомоги GTZ підготувала «Навігатор з КСВ: урядові політики світу» - он-лайн дослідження з національних політик і подальшого розвитку КСВ.

Синхронний переклад буде забезпечено.
Реєстраційний збір у сумі 200 грн йде на покриття організаційних витрат.

З питань участі і реєстрації у семінарі прохання звертатися до п. Ірини Миронової, проект-менеджеру Центру за тел.: (044) 280 11 47, [email protected]

Вітається завчасне надання запитань до експертів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.